torstai 28. huhtikuuta 2016

Soittopelikauppiaalle

Ystäväni pyysi tekemään kortin vävypojalleen, joka omistaa soitinkaupan ja täyttää pikapuoliin 30 vuotta. Kyllähän tuotti päänvaivaa tämä tilaus. Onneksi löysin Heidin Korttipajasta Katzelkraftin leimasinsetin, jossa oli soitinta jos jonkinlaista.

Silti meni pari viikkoa, ennen kuin aloin kasata varsinaista korttia. Pari viikkoa, toisin sanoen kaksi päivää ennen kuin kortin piti olla valmis. =) Viime hetken rutistus: embossasin soittimet kullanvärisellä kohojauheella mustalle kartongille ja leikkasin irti. Onnea- ja 30-tekstileikkeet embossasin mustiksi, ja jostain löytyi noita nuottien ja nuottiavaimen muotoisia haaraniittejä.

Vaan mitä kortin taustalle? Tämä harmaa, alunperin vauvapaperikkoon kuulunut paperi on mulla ollut iät ja ajat, nyt se päätyi rokkarin korttiin. =) Älä siis heitä ikinä mitään pois. Roiskeet tein saman leimasinsetin leimasimella, käytin kahta Mementon mustetta.

Kun kortti viimein oli valmis, oli todella huojentunut olo. Kortista tuli mielestäni ihan katu-uskottava, ja ystävänikin oli siihen tyytyväinen.

8 kommenttia:

 1. Kyllä on mestari teos.
  Kyllä oikein onnistut juttu.

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi onnistunut kortti.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinne Aurinkokujalle! Tulenpa saman tien vastavierailulle, kiitos kutsusta.

   Poista
 3. Ja tämäkin! Tää oli kyllä tyylikäs. Sanonko vielä kerran: roiskeet on kiva oivallus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Tykkään itsekin noista roiskeista, pitäiskin muuten käyttää niitä niihin tennarikortteihin.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!