keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Valakolakkisillen

Työkaveri tilasi ylioppilaskortin pojalleen, joka on kovasti musikaalinen kaveri ja lisäksi lahjakas pesäpalloilija. Pesäpalloa en saanut korttiin mukaan ujutettua, ellei nuo kultaiset pallot sitten jonkin huteran aasinsillan kautta voisi siihen suuntaan viitata =), mutta koskettimet embossasin Katzelkraftin leimasinkuvasta. Taustapaperi on Maja Designia, teksti ja lyyra kartonkileikkeitä, jotka niin ikään embossasin kullanvärisiksi.


Tässä puolestaan leimakuvana Nea-Idean ylioppilaslakki. Lyyra on pieni ääriviivatarra. Taustalla sekä lakki- että kiekurapaperit Maja Designia. Pienet kultahelmet tein pearl makerilla.

9 kommenttia:

 1. Todella tyylikkäitä kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari! =) Töissä on ollut sen verran kiirettä, etten ole muita kortteja saanutkaan hetkeen tehtyä, mutta näillä aloitetaan kevään onnittelukorttien värkkääminen.

   Poista
 2. Kauniit kortit. Tykkään tuosta valkoisesta taustapaperista. Tyylikkäästi olet kortit koristellut.

  Oletko huomannut, että blogissani olisi ihana arvonta menossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Enkuli! Lähdenpä heti kurkkaamaan arvontaasi.

   Poista
 3. Kyllä on tyylikkäät molemmat kortit!

  VastaaPoista
 4. Voi täss' se ny on! Upea kortti, todella tyylikäs... Ja niin on tuo toinenkin. En muistanutkaan, että sullakin on tuo lätsä! Se on kyllä hieno myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Pyörittelin pitkään tuon yemmän kortin koristeita edes takaisin, lopulta päädyin tuohon systeemiin. Niin ja tuo lakki mulla on tosiaan ollut pari vuotta, turhan vähän on tullut käytettyä.

   Poista
  2. No toisaalta, eihän niitä ylppäreitäkään joka päivä oo... :)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!