keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Kihiloos ja kiikus

Ystäväni ja työkaverini, armoitettu kortintekijä ja kaikin puolin hieno ihminen, meni kihloihin tässä joulun alla. Tein työporukan puolesta hänelle ja sulholleen kihlakortin omasta lempileimasimestani. Ja vaikka kortti on simppeli kun mikä, pähkäilin sitä pitkään. Halusin tehdä jotain henkilökohtaista ja onnellista ja ihanaa, juhlatapahtuman kunniaksi. Ja päädyin sitten näin simppeliin lopputulokseen.

Mutta morsian, itsekin kortintekijä kun on, löysi kortista kaikki siihen piilottamani viestit, ja vielä sellaisiakin, joita en itse edes huomannut. =)

Ensinnäkin nuo sydämet, joita sain kuorokaverilta lahjaksi, toistaa keinun köysien teemaa. Toisekseen sydänten narut on kiedottu yhteen. Morsiamelle nimikoitu sydän on vähän hallitseva tuohon sulhasen alempaan sydämeen nähden. =) Taustapaperi on morsiamen lempiväriä, hopeakehys kuvaa onnenpilven hopeareunusta. Kissat ovat erivärisiä, koska parisuhteessa molemmat ovat omia persooniaan, vaikka yhdessä ovatkin.

Siihen morsian sitten vielä lisäsi, että sulhanen on ollut puualalla töissä, joten keinu puussa, keinun puinen lauta ja puunväriseksi jätetty teksileike sopii siihenkin hyvin. Itse en tätä muistanut, mutta hyvä, kun sekin korttiin pujahti. =)

Olkaa onnellisia toisistanne. Niin kuin runossa sanotaan:

Ja sen vallan Jumala on ihmislapsille antanut,
että he voivat päästä toisensa kanssa kaikkiin niihin taivaisiin joita on.
– Leo Ilkka Vuotila –

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!