tiistai 26. joulukuuta 2017

Joutuusta jouluusta kortintekua

Halusin antaa työkavereille Suomi 100-henkiset joulukortit. Ihan kaikille en ehtinyt näitä tehdä, osasyynä oli sekin, että korttipohjat loppuivat kesken, mutta kyllä näitä yli 10 tuli tehtailtua.

Leimasin on Hero Artsin. Käytin kimaltavaa vihertävän sinistä kohojauhetta, jonka avulla embossasin kuvan valkoiselle askartelukartongille. Embossatessa jälki ei aina ole ihan niin tasainen kuin toivoisi, mutta roskiinkaan ei viitsisi kortteja heittää. Siksi olikin ilo huomata, että jälkeä pystyi aika mukavasti korjaamaan Inktense-väreillä.

Kortin teksti on ihan vaan leimattu. Hopeinen taustapaperi on vielä Tiimarin lopetusmyynnin peruja.

Vielä nopeammin syntyi näitä. Mulla on melkoiset varastot Maja Designin papereita, ja tämä tonttuporukka näytti niin mukavalta, että otin vaan ja leikkasin siitä suikaleen, vähän punaista taustalle ja punaiseksi värjätty kartonkileike reunaan.

Onko tämä sitten itse tehty kortti? Rajoilla ehkä mennään. Ei leimakuvaa, ei muuta kuin kauniin taustapaperin palanen ja sille reunat. Niin tai näin, tällaisiakin tuli nyt tehtyä ja annettua. Ehkä tämä oli kuitenkin parempi kuin pelkkä valmis kortti.

3 kommenttia:

  1. Kauniita molemmat kortit!
    Hyvä odea tuo tonttukortti, mietin itse kuinka käyttäisn tuota kartonkia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Sirpa! Tuo tonttukartonki on hieno, mutta kuvio on sen verran vahva, ettei sitä ole ihan helppo laittaa leimakuvan taustaksi. Siinä yksi syy, miksi kokeilin tätä. Toimi ihan hyvin muuten myös saman sarjan enkelikartongilla.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!