sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Tirpuuskaverit

Koukussa kortteihin-sivuston Leimaillaan ja väritellään-haasteessa on marraskuun ajan tällainen luonnos. Tosin olen kääntänyt sen peilikuvaksi ja vähän muunnellut muutenkin, mutta peruskaava on tämmönen. Tule sinäkin mukaan!

Kovin nihkeää on korttien tekeminen mulla tällä hetkellä, mutta tästä lintuparista lähes innostuin. =) Leimakuvat ovat Purple Onion Designsia. Voi kun näitä söpöläisiä saataisiin Suomeen myytäviksi! Tolleen sopivasti yläviistoon leimautui kelkka, eikä lintu oikeasti voisi istua pelkän narun päällä, ellei se sitten ole jäätynyt outoon asentoon. Mutta käsintehdyn näköistähänn tämän kuuluu ollakin, ja ainahan korteissa on ripaus taikaa.

Taustapaperin olen saanut muinoin, samoin leipurinnyörin. Tekstileikkeen embossasin kimaltavalla punaisella, tuli korkattua nyt sekin purkki.

Niin että tadaa, eka joulukortti tälle kaudelle tehtynä!

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kortti!
  Niin on täälläkin hyvn, hyvin nihkeetä ja tuntuu että tää ei vaan nyt mulla luista ja onnistu. Jotenkin niin pakon sanelma juttua :( ! Kääk!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! =)
   Aika aikaa kutakin. Jos ei kortteilu nyt nappaa, voi avoimin mielin katsella ympärilleen ja miettiä, mikä nyt on se mukavin juttu. Välillä kyllä hermostuttaa, kun varastoissa on tavaraa tuhanteen korttiin, mutta ei meinaa mikään innostaa...

   Poista
 2. Todella ihana ja suloinen kortti. Hitaasti tehdas täälläkin aloittelee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mervi! =) Sun blogisi perusteella hitaus ei kyllä näy ulospäin mitenkään. Mutta inspiraation tuulia sullekin sorvin ääreen!

   Poista
 3. No täällähän tämä! Vau! Voi näillä saa ihania kortteja. Ja josset olis sanonu, ei olis hoksannu tota kelkan narua.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Olis siis kannattanut vain pitää ajatukset ominaan, tällä(kin) kertaa. Mulla kun on tätä impulsiivisuutta, heti pitää sanoa, mitä mieleen juolahtaa, jos tiedät tyypin. =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!