sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joulukuusen suajis

Pidimme Satun kanssa pitkään haaveillun yhteisen askarteluillan perjantaina. Olihan iso ilo kortteilla toisen yhtä hurahtaneen kanssa! Ihana puhua pölöttää sielunsa kyllyydestä leimasimista ja väreistä ja stansseista ja embossaamisesta, kysellä toisen mielipidettä ja ihastella aikaansaannoksia. Askarteluintoni on ollut tänä syksynä aikalailla alamaissa, mutta tästä tuli kyllä uutta potkua. Voi miten kivaa! Voi miten hoitavaa!

Siinä kyllä hihittelimme, että outoa porukkaa olemme, kun paras tapa viettää pitkän työviikon päättävää perjantai-iltaa on raahata kassikaupalla tavaraa työpaikalleen ja alkaa askarrella. Olimme nimittäin koululla, ja iso pöytä oli kyllä näkemisen arvoinen kaikkine härpäkkeineen.

Tämän kortin sain sitten vauhtiin siellä. Kuvan olin itse asiassa värittänyt lähes valmiiksi, mutta nyt kasasin osat yhteen. Kotona vielä embossasin tekstileikkeen kimaltavalla punaisella ja lisäsin kuvaan keltaista + väritöntä kimalleliimaa ja palloihin glossyä. Leimakuvat ovat Purple Onion Designsin.

8 kommenttia:

 1. Kanssa saman henkisen on varmaan ollut antoisa ilta :).
  Kortti kaunis ja niin haska tuo kuva! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! =) Juuri sitä se oli, sanan koko merkityksessä, antoisaa. Ihan hyrisin koko illan sen jälkeen.

   Poista
 2. Yhdessä tekeminen on kivaa. Upea on korttisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä on askartelukin rattoisampaa, taas se tuli todistettua. =)

   Poista
 3. Hienoa, että tunne oli niin molemminpuolinen! Ja niin on korttikin hieno. Hyvin sopii tuo leike tuohon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin fiilistelen sillä sun lintukortilla, se oli niin hieno!

   Poista
 4. Teillä on ainakin ollut runsaasti pöytätilaa levittäytyä (tai niinhän sitä voisi kuvitella) Ü Meitä oli lauantaina viisi ruokapöydän ympärillä ja tavaraa oli monessa kerroksessa. Toisaalta, milloin sitä tilaa olisi riittävästi askartelijalla?
  Kivan värikäs sinun korttisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Olisi kyllä mukavaa päästä joskus tuollaisella isommalla porukalla kortteja tekemään. Valitettavasti oma elämäntilanteeni on sellainen, ettei se vielä onnistu. Mutta vielä jonain päivänä...

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!