lauantai 22. marraskuuta 2014

Maratoonilla maalihin asti

Kyllä meni täpärälle, mutta onnistuin kuin onnistuinkin tekemään Koukussa kortteihin-sivuston Joulumaratooniin kortin jokaiseen kymmeneen etappiin, jiihaa! Tänään on osallistumisaikaa puoleen yöhön saakka, joten olen suorastaan etuajassa.

Tässä haasteessa on aiheena joulupukkilaulu ja luonnos, jota jouduin kyllä soveltamaan kuvan takia. Ihan outo kortti mulle, mutta kun mulla ei ole yhtään joulupukkileimasinta (!), jouduin käyttämään valmista kuvaa. Apu löytyi Maja Designin Vintage Frost-lehtiöstä, josta otin myös nämä taustapaperit. Nauhan virkaa toimittaa tuo lumihiutalejono, se on ihan oikeastikin nauhaa.

Tämän viimeisen tein liian kovalla kiireellä, ja sen valitettavasti huomaa. Taustapaperi (Maja Designia tämäkin) on kyllä kaunis, mutta vähän rauhaton, ja tuo hopeanvärinen reunus leimakuvan ympärillä tuli liian leveä. Joka tapauksessa tässä oli aiheena Kautta avaruuksien kaikuu laulu hiljainen. LOTV:n enkelit ovat sopivasti musisointituulella ja tähtien ympäröiminä, joten kuva on osuva. Lisäksi piti käyttä hopeaa ja sinistä, ja molempia tästä kyllä löytyy.

Maratooni siis osaltani onnellisesti ohi. Joulukortti-into ei kuitenkaan onneksi ota vielä laantuakseen. =)


5 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja olet maratooniin tehnyt :-))
  Minulla alkaa kortit olla jo loppusuoralla kuten aina tähän aikaan! Kyllä kuitenkin jotain vielä värkkään kun tarpeet levällään, on sitten ensi vuodeksi ja osahan blogista puuttuu, laitan vasta joulun jälkeen :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita joulukortteja vaikka kuinka monta peräkkäin kun alaspäinkin innolla selasin! Nämä viimeisimmät eivät suinkaann vähäisimmät :)

  Hienosti olet käyttänyt tuota hiutalenauhaa, pitää napata idea, kun tuota minullakin lojuu jossain :::

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! =) Pitäisi varmaan jo pikkuhiljaa hidastaa tahtia näiden joulukorttien kanssa, mutta kun ei millään malttaisi. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!