sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kylymä kuaro

Tämä laulu vois kyllä tuoda kuulijalle kylmiä väreitä... =)

Artemion lumiukot ekaa kertaa kortissa, on se synti ja häpeä kun ei kaikkia leimasimiaan ole edes kertaalleen käyttänyt. Varsinkin näitä jouluisia mulla olis vaikka muille jakaa.

Tämä leimasin oli ainakin tosi mukava tuttavuus, tästä taidan rustailla joulukortit meidän pienelle naiskuorolle, ei tartte nimittäin tehdä kuin 4 korttia.

Taustalla Maja Designin papereita. Älä naura. =)

12 kommenttia:

 1. Ihanan hyvätuulinen kortti, jonka olet värittänyt jälleen tosi kauniisti. Laitatko tuohon kuvan ympärille chalkseja vai mustetta, kun saat sen levittymään niin kauniisti?
  Tunnistan tunteen, et kaikkia leimasimiaan ei ole korteiksi asti vielä koskaan saanut ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kati, kommenttisi ovat aina yhtä mieltä nostattavia! =) Käytän kuvie ympärille tosiaan chalkseja, niissä on kivojen sävyjen lisäksi se hyvä puoli, että pieleen menneet kohdat saa pois tavallisella pyyhekumilla.

  VastaaPoista
 3. Tuolla lumiukkomaisella lumiukolla on hyvin hyvin porkkanamainen porkkana nenäkkään nenän kohdalla :) hyvin keksitty MINÄ! <3 äiti älä anna kotiarestia................ ja nuo nuottimaiset nuotit ovat erittäin nuottimaisia ja hätkähdyttävän hätkähdyttävästi nuotin oloisia :3 <3 Terveisin äitimäisen äidin tytärmäinen tytär :)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta vaan, tytärmäinen tytär...<3 xD

  VastaaPoista
 5. xD:mäinen xD hymiö on hyvin xD: mäinen...... jälleen kerran hyvä huomio MINÄ!!!!!!!!!<3 OLEN PARAS!!!

  VastaaPoista
 6. No just.... ja vaatimatonkin vielä.... =)

  VastaaPoista
 7. Outoa yksinpuhelua.... alankohan olla avun tarpeessa? HYVÄ HUOMIO MINÄ!!!!

  VastaaPoista
 8. Ihana Tirpunen :)))
  Naureskelen... täällä itsekseni hauskaa :)
  onneksi verhot on kiinni! :D

  VastaaPoista
 9. Johan on kommentteja naisella! Mikäs ihme tuo onkaan, kun on taas niin onnistunut kortti! ;) Olen leimannut ja värittänyt tämän saman kuvan joulumaratoonin haastetta varten ja ihmettelen tässä tätä askartelun ihanuutta, miten samasta kuvasta voi saada niin erilaisen. Kortti ei ikinä ehtinyt maratoonille,mutta aion sen kyllä koota valmiiksi asti. Sun tässä värityksessä ihastelen värien voimakkuutta, oikein kiva!

  VastaaPoista
 10. Sirpa, tämä oli neiti 13 v:n kanssa pientä sunnuntai-illan hupaalua. =) Hyvä jos kikatus tarttui. Ja Satu, tuskin maltan odottaa oman korttisi näkemistä.

  VastaaPoista
 11. Ihana lumiukkokuoro, osaat riputella nuo hiutaleetkin oikeisiin paikkoihin:-)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!