torstai 16. lokakuuta 2014

Punaases mökis ollahan kotona

Olen tämänkin kuvan saanut, ja vaikka olen näitä ennenkin väritellyt, arastelen tämän kuvan käyttöä. Tällä kertaa väritys kuitenkin mielestäni onnistui ihan kivasti, kun käytin chalkseja tuohon taivaaseen. Kuva yksissään on niin tunnelmallinen, että tein tästä(kin) hyvin simppelin kortin. Seuraavalla kerralla laitan sitten tuon kuvan suoraan. =)

Crafty Little Fairies Challenge: Only One DP

9 kommenttia:

 1. What a beautiful magic atmosphere!

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis ja lämminhenkinen joulurauhaa täynnä oleva kortti.
  Väritys tosi kaunis! Kortti ei kaipaa mitään lisää.

  VastaaPoista
 3. My goodness, Tirpuunen, your card is so very pretty, and I love the simple design...the embellishments are perfect!

  Thank you for entering our challenge at Crafty Little Fairies, and good luck in the draw. We would also love you to join us again in future challenges.

  Hugs,
  Jennifer. x

  VastaaPoista
 4. Tuo sininen sopii tosi hyvin tuohon väritettyyn kuvaan, tulee rauhallinen tunnelma. Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Oi että mä tykkään näistä jouluusista maisemakortiista! Tuloo lapsuus mielehen, ku aina jouluna oli lunta ja potkukelkalla mumman kaas mentihin :) Mikä on tuo teksti, mitä usein käytät korteissas? Onko se koholla jotenkin, ku näyttää kolmiulotteiselta? Tosi kiva nimittäin! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! =) Krista, nämä tekstit ovat paksusta, puumaisesta kartongista valmiiksi leikattuja tekstileikkeitä, eli ne ovat ihan oikeasti kolmiulotteisia. Olen ostanut nämä pienimmät Askartelukirppikseltä, isompia myy Heidin Korttipaja-niminen nettikauppa. Ihan vaan sillä, jos innostut käymään vilkasemassa... =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!