perjantai 17. lokakuuta 2014

Komiat sarvet

Sain Katilta tällaisia upeita stanssattuja kuvioita, suurkiitos näistä! Ymmärtääkseni materiaali on tapettia, sillä se joustaa mukavasti. Hirven sarvetkin pysyvät tällä tavoin ehjinä, paperiset varmasti taittuisivat ja murtuisivat helpommin.

Kortti sinänsä on niin simppeli, että hymyilyttää. =) Taustapaperi on Maja Designia. Se on kaunis ja herkkä, mutta vähän hankala sitä on ollut kortteihin sovittaa isojen kuvioiden takia. Tähän se sopii kuitenkin hyvin. Pienen tekstileikkeen värjäsin musteella. Kortti on taas tällaista isompaa kokoa.

The Paper Players: Ann´s Fall Colour Challenge

4 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan kiva! Sinun sanoja täytyy toistella, että kylläpä tuo isokuvioinen lehtipaperi sopii hyvin tuohon! Oonhan varmasti muistanut sanoa tarpeeksi usein, miten sulla on upea värisilmä!

    VastaaPoista
  2. Your card is absolutely beautiful! I love all the details! Thank you for joining us at The Paper Players this week! XX

    VastaaPoista
  3. Kova askartelija voin olla minäkin, mutta tuollaista värisilmää ei löydy multa! Piti vielä oikeen kattella uudestaan. Mistä keksitkin yhdistää tuon hirven ja taustapaperin.. Ovat niin passelit toisilleen.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!