keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Koristossuus ripille

Olen joskus pari vuotta sitten saanut lainata Satun stanssauslaitetta ja stansseja, ja silloin kokeilin näiden tekemistä. Ovat olleet pussissa pitkään, mutta eilen aloin liimailla noita huippupieniä koristeosia paikoilleen.

Osa osista oli kadonnut, luonnollisesti. Mutta paljon oli jäljelläkin, joten parit tossut sain ihan loppuun asti tehtyä.

Taustapaperit ovat Maja Designin farkkuaiheisesta lehtiöstä, jota en ole ennen käyttänytkään. Ja rippikorteiksi nämä päätyivät, sillä multa yllättäen kysyttiin nyt syksyllä poikien rippikortteja, eikä ollut varastossa yhtään.

Ristit ovat irrallisia muovikoristeita, jotka olen kääntänyt nurja puoli ylöspäin, koska se näyttää vähän rouheammalta. Hauskasti tuo lukko-osa mahtuu kartonkileikkeen a-kirjaimen sisään.

Pikkasen hieroin chalkseja tossujen ja noiden alemman kortin tarrojen pintaan, ettei ole liian kliinistä. Tossujen liimauksesta oli jäänyt tuttuun tapaan jälkiä, ja niihin väri tarttui kaikkein hanakimmin. Mutta pitäähän tossuissa käytön jälkiä näkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!