tiistai 26. maaliskuuta 2019

Keväänen kiitospuska

Ihana työkaverini neuloi mulle pyynnöstäni hartiahuivin/ponchon. Se on aivan ihana, pysyy hyvin päällä ja täysvillaisena lämmittää suloisesti, joten tulen taatusti käyttämään sitä paljon.

Itse en käsitöitä harrasta, mutta annoin kiitokseksi kukkia ja tämän kortin. Työkaverin lempiväri on violetti (harvinaisen hyvä valinta 😊), mutta näin kevätauringon kirkkaudessa halusin kuitenkin tehdä keltaisen kortin. Ja juuri tällä Penny Blackin leimakuvalla, koska pääsiäisaika narsisseineen lähestyy.

Olipa ihana väritellä kuvaa pitkästä aikaa. Papereiksi valikoitui Lawn Fawnin lehtiön kirkkaat pilkkupaperit, ai että tykkään tällaisista.

Penny Black Saturday Challenge: Anything Goes

7 kommenttia:

 1. Tuo kisu on yksi suosikkileimoistani. Pitäisi vain löytää se jostain, että pääsisin tekemään pääsiäiskortteja :) Muutama valmiiksi leimatun kuvan olen löytänyt, mutta leimaakin kaipailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, tuo on niin tuttua. Joskus leimasimiaan penkoessaan oikeasti hämmästyy siitä, että omistaaa sellaisia, joita ei ollut muistanut omistavansakaan. :)

   Poista
 2. Stunning card... beautifully coloured
  Thanks for joining us at PBSC
  Hugs Sylvie x

  VastaaPoista
 3. Oho ja tämäki oli upia, ja kans iloa tuottavan kirkkahia färiä!

  VastaaPoista
 4. A gorgeous card, love your colouring of this cute kitty. Thanks for joining us at PBSC, good luck in the prize draw and I do hope you'll join us again soon,
  Love Jacky

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!