sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Villinpualoonen isäntä

Ystäväni Hanna lyhensi taitavana ompelijana juhlamekkoani. Kun kyselin maksua, Hanna pyysi vastapalvelukseksi multa kortteja, erityisesti motoristikorttia 60-vuotialle miehelle.

No huhhuh. Mulla ei ole yhtään moottoripyöräleimasinta, joten aloin googlettaa vastaavia kuvia. Silmiin osui erään taitavan korttiaskartelijan blogi ja kortti, jossa oli juuri etsimäni näköinen menopeli. Koska kyseinen digileimasinten valmistaja on jo lopettanut toimintansa, teimme kuvista vaihtokaupat ja tadaa! Nyt mulla on antaa ystävälleni hänen toivomansa kortti.

Tekstileikkeen ja numerot embossasin hopeisiksi. Samalla tuli käyttöön joskus muinoin embossaamani rattaat, jotka ovat viruneet laatikon pohjalla sopivaa hetkeä odottamassa. Yritin embossata tuota isointa hopeiseksi toiselta puolelta, mutta se homma epäonnistui. Tälle mustalle puolelle valui vähän hopeaväriä, mutta mun mielestä se ei haittaa ollenkaan. Tulipa vähän lisää rouheutta.

Allsorts Challenge: Inspired by a Song - Born to Be Wild
10 kommenttia:

 1. Fab card, thanks for joining us at Allsorts. Xxx

  VastaaPoista
 2. A gorgeous creation and a very appropriate piece of music, thanks so much for joining in with our 'song title' theme at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 3. Huikean hieno kortti miehelle.
  Kiitos kun tulit mukaan Allsorts haasteeseen ja mukavaa joulunodotusta;-))m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mervi! Nämä miesten kortit tuottavatkin aina päänvaivaa, mutta sitten onkin mukavaa, kun kortti on valmis annettavaksi.

   Poista
 4. Onpa huippuhieno kortti, upea väritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari! Huippuhienoa kuvaa oli kiva työstää!

   Poista
 5. Lovely card, thank you for playing along with us at Allsorts this week.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!