maanantai 29. tammikuuta 2018

Soot tärkiä mullen

Leimaillaan ja väritellään-haasteessa on helmikuun ajan aiheena Olet minulle tärkeä. Tule mukaan mukavaan, kotimaiseen haasteeseen! Kommentitkin ovat taattuja, me DT-tiimiläiset käymme katsomassa ja kommentoimassa jokaisen osallistuneen kortin.

Olikin sitten mun vuoro esitellä oma DT-korttini:


Kortti on tässä, vaan mitenkäs tämä nyt syntyikään...
Ensin väritin leimakuvan, joka on Penny Blackin Tree Top Friends. Ajattelin, että tällä kertaa näytän vaihe vaiheelta, miten väritän chalkseilla kuvalle taustan, mutta sitten... argh! Sutaisin valmiiksi väritettyyn kuvaan vahingossa hiiren viereen mustetta ja kun sitä kumitin, paperin pinta meni sen verran rikki, ettei siihen chalkseja kannattanut enää levittää. 
Paperit valitsin Maja Designin paperikoista. Yritin välttää liian jouluisia. Leimasinta olen aiemmin käyttänyt vain joulukorteissa, mutta jospa tätä vois ystävänpäivänäkin ihastella. 
 Jos laittaisi tekstin. Tämä sopisi hyvin ajatuksena, mutta mitenkäs päin... ei, tylsä kun mikä...joo ei, tekstiä en laita tällä kertaa.
Leikkurilla pari sydäntä ja ne suttukohdan päälle kuvaan, noin.  Muutama tarratimantti reunoihin. Voi kun olisi mattapunaista, mutta nyt ei ole. Tusseilla valetikkausta. Laitanko sydämiinkin? En? Laitan. 
Ja sitten pähkäilen: tuliko liikaa tikkauksia? :)

Lopputulos: ei kuvan varjostusta chalkseilla, ei tekstiä, papereista tulee sittenkin aika jouluinen tunnelma, tarratimantit väärän värisiä. Ja silti jään lopulta korttia katselemaan ihan hyvillä mielin. 
Kortintekijän arkea. =)

10 kommenttia:

 1. Voi miten söpö kortti! Mukavaa alkanutta viikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjut! Mukavia askarteluhetkiä sinunkin viikkoosi!

   Poista
 2. Suloinen kortti! Ja tuttua tuo kortintekijän arki... Mallailuun ja pähkäilyyn saa kulumaan tovin jos toisenkin ja vaikka kuinka olisi lopputulokseen tyytyväinen, aina kortistaan löytää jotain, jonka olisi voinut tehdä toisinkin ("hmm, olisiko se ollut parempi jos olisin sittenkin laittanut tuon koristeen 2 milliä enemmän vasemmalle" -tyylisesti :D )!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Milla. Tyttäreni, 17 v, tuossa päivänä muutamana tokaisi, ettei ikinä ala kortteja askarrella, kun se on niin älyttömän pikkutarkkaa touhua. :)

   Poista
 3. Niin tuttuja pohdintoja :D :D Timantit eivät minun silmiin näytä väärän värisiltä ja tikkauksiakin on juuri sopivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Mari! Ongelma onkin usein siinä, että korttia tehdessä mielessä on jokin tietty juttu, ja kun sitä ei saa toteutettua, pettyy.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!