keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Myätäeläen

 Tein tällä Hero Artsin leimakuvalla surunvalittelukortin pyynnöstä, ja samalla muutaman varastoon asti. Tässä kuvassa varjostuksena on käytetty sinistä chalksia.

Ja tässä kuvassa varjostin vesiväreillä. Leimasin on ensin kostutettu vedellä, sitten lisätty Inktense-kynistä väriä ja vielä sumutettu vettä päälle. Leimakuvaa on paranneltu samaisilla väreillä. Tässä pienten valkoisten kukkien sijaan käytin pearlmakerilla tehtyjä helmiä.

Harmittaa, kun en löydä tälläistä paksua mulperikartonkia mistään. Ostin sitä joskus Tiimarista, mutta nyt ei samanlaista löydy ainakaan nettikaupoista. Kartongin röpeliäinen pinta on mielestäni tosi kaunis. Mitähän kokeilisin tilalle?

4 kommenttia:

 1. Voi kuika ihania molemmat.
  Tosi ihanasti onnistuneita.
  Oletko katsonut taidepuolen papereita. Siellä olen itse nähnyt ruouhevamaa ja sitähän voisi ise värjätä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kortit! Mullakin on tuo leima, jos ei haittaa niin otan korteistasi joskus vinkkiä omiini, nää on sen verran kauniit ja tuo leima sopii todella hyvin surunvalittelukortteihin.

  Jos et onnistu löytämään valmista rouheaa kartonkia, niin koita jos löytäisit sopivan kohokuviointitaskun. Sillä voisit sitten kohokuvioida kartongin kuin kartongin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milla! Olen vaan otettu, jos otat näistä vinkkiä omiin kortteihisi. Ja kiitos myös vinkistä. Mulla ei ole stanssauslaitetta, mutta voisin varmaan lainata kaverilta.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!