sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kaharen sukupoloven koristossut

Olen tänä keväänä ihaillut muiden tekemiä koristossukortteja, ja nyt hankin Paperellasta Woodwaren leimasimen itselleni. Tyttäreni halusi tehdä hip hop-opettajalleen kiitoskortin, joten leimasin tuli heti käyttöön. Autoin leimakuvan pukemisessa ja varjostamisessa, mutta muuten kortti on tyttären tekemä. Aika ylpeänä sitä tekemistä katselin. =)


Oma versioni onkin sitten paljon kirjavampi. Siniset tossun kangasosat on embossattu valkoisella, nauhat maalattu valkoisella maalikynällä. Se ei peitä ihan täysin sinistä väriä, mutta on kuitenkin mielestäni ihan hyvä. Tossuja varjostin akvarellikynillä.

Taustapaperit ovat molemmissa korteissa sitä sun tätä. Alemman kortin risti on Halpa-Hallista, pitääkin käydä niitä hamstraamassa. Tossuaihe sopii mielestäni erinomaisesti juuri rippikortteihin, tällainen on menossa kesän mittaan myös kummipojallemme.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tossukortit.Ai tätä on leimasimena myös,minulla stanssina,jota ei vieläkään ole tullut testattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuija! =) Stanssina minäkin tätä olen ennen nähnyt, nyt oli kiva, kun tuli leimasinkin vastaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, marumummeli, ja tervetuloa lukijakseni! Hieno juttu! =)

   Poista
 3. Nää on kyllä makeita! Kelpaa nuorillekin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! =) Tosin kun tätä leimasinta tuli viikon verran oppilaiden kanssa pyöritellyt pajapisteissä, uutuuden innostus on kummasti laantunut. =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!