tiistai 2. helmikuuta 2016

Sinisiä ajatuksia

Meidän nuorimmainen täyttää tänään 15 vuotta. Sankari itse on flunssassa, mutta onneksi kahden parhaan kaverin kanssa ehdittiin juhlia jo sunnuntaina.

Tytön lempiväri lienee helppo arvata. =) Tyttö on myös ahkera kirjoittaja ja pitää pitkiä, suoria hiuksiaan usein auki juuri tällä tavalla, joten tämä Penny Blackin Mo Manningin piirtämä leimasin oli hankittava, kun se vastaan tuli.

Tekstileikkeet embossasin ja koristeena tällä kertaa vain tarratimantteja.

Kortti on yksinkertainen, mutta lämmöllä tehty. Joskus joihinkin kortteihin kehittyy erityinen suhde. Niitä on miettinyt pitkään tai saanut jonkun oivalluksen, josta on iloinen. Tästä tuli juuri sellainen. Tosin luulen, että suurin syy on kuitenkin tytössä itsessään. 

Tämän jälkeen mun on vaikea kuvitella käyttäväni tätä leimasinta muiden kortteihin, vaikken oikein osaa selittää, miksi. Leimasin on siis myytävänä Askartelukirppiksellä, jos kiinnostut.

Koukussa Kortteihin haaste: Bingo (puolihelmiä- palloja(hameessa)- perhonen)

7 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis ja värit soituvat niin hyvin toinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa, olet sinä nopea kommentoija! Ja nähtävästi yhtä aamuvirkku kuin minäkin. =)

   Poista
  2. :) Töihin täytyy herätä tuohon aikaan!
   Samalla katson uutise koneelta ja vilkuilen muita postia, kun silmäni saan auki ;).

   Poista
 2. Kyllä on kaunis kortti! Yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan. Tuo onkin muuten syy, kun joskus jostain kuvasta tai leimasta ei vain synny toista korttia ja muutakaan työtä. Samasta on tullut aiemmin tehtyä tärkeä kortti eikä halua tai osaa käyttää sitä muuhun. Taitaa olla minullakin jokunen sellainen leima. Eikun kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taija! Hyvä kun ymmärrät, mistä puhun. =)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!