sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kyllä ny kukkii, osa 3

 
Näin tuhoat jämäpaloja-sarja jatkuu. =) Pari postausta alempana kerron, miten aloin näitä kukkia tehtailla, ja tässä vielä kaksi mallia lisää niiden käyttämisestä.

 

Kuten näkyy, tässä olen liimannut kukkia sekä kanteen että kortin sisäosaan. Kannen kukkajonolle leikkasin kortin kannesta vähän valkoista reunukseksi. Kansi on siis leikattu viistosti kukkia mukaillen, niin että kortin sisusosa paljastuu. Sisäkanteen liimasin värillisen kartongin, joka ei muuten oikeasti ole ollenkaan noin sinertävä vaan paljon punaisempi.

Sisäkanteen liimasin kukkia, jotka oli ensin liimattu valkoiselle kartongille ja sitten leikattu irti. Kortti näyttää sisäpuolelta tältä:Tässä simppelimpi versio samasta aiheesta, nyt sisäkannessa on kukkien tialla tekstileike ja pikkukukat.

8 kommenttia:

 1. Kyllä täällä kevät tulee vauhdilla :D !
  Eli anna kaikkien kukkien kukkia vaan ;) .

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sirpa! =) Nämä kukat eivät ihan heti kuihdu, eivätkä kyllä lopukaan, sen puoleen.

  VastaaPoista
 3. No hups jos olisit lävistimestä luopunut. Niin kivoja kortteja olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! =) Joskus sitä kannattaisikin katsella uusin silmin sitä, mitä jo OMISTAA, ei vain kauppojen uutuuksia.

   Poista
 4. Onpas kauniita kukkakortteja! Olet kyllä ahkeroinut lävistimen kanssa, ja ihanalta näyttää lopputuotokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjorie! =) Tämä vähän helpotti sitä ähkyä, joka kaikkien materiaalieni keskellä syntyy.

   Poista
 5. WAUUU!!! Kävin katsomassa kaikki kukkasesi...vitsit kun ovat hienoja. Kiitos vinkistä:-) muistat varmaan että sain kerran sinulta nipun pikkukukkia....niitä on vieläkin jäljellä, en ole raskinut kaikkia käyttää. Upeaa alkanutta uutta vuotta näin pakkasten keskellä sinulle :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hilkka, ihanasta kommentista! =) Toki muistan nuo mainitsemasi kukat, hienoa, että olet niitä käyttänyt! Kyllä kukat vaan saavat ilahtumaan, oli ne sitten oikeita tai paperisia. Katse kohti kevättä.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!