sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kyllä ny kukkii, osa 1Välipäivinä tein alustavaa inventaariota askartelutavaroistani eli siis tuijotin tyrmistyneenä niitä kasoja, joihin tavarat ovat pöydällä kertyneet. Tuli siinä vastaan myös Fiskarsin kukkaleikkuri. Mietin jo, laitanko myyntiin mokoman värkin, tekee niin isoja kukkia, etten niitä varmaan missään käytä.

Mutta ei antanut luonto periksi. Otin jämäpalalaatikkoni ja aloin melkein raivolla leikellä kaikenlaista eteen sattuvaa kukiksi. Niitä kertyi tietenkin iso kasa. Aloin kukkia asetella jonoihin ja ties miten, ja niin kehittyi idea näihin kabinettikortteihin. Kortit ovat n. 11 cm leveitä ja jotain 27 cm korkeita.

Liimasin kukat kortin kannen reunaan, ohuimmat liimakynällä ja vähän jämäkämmät tarrapaloilla. Sitten leikkasin kortin reunaa pitkin niin, että sain kukilla vähän kehystä. Kortin sisään liimasin kukkiin sopivaa kartonkia. Tulipa niitäkin, kartonkilirvuja, kerrankin käytettyä.

Tekstileikkeistä ylimmän värjäsin musteella, keskimmäinen on käsittelemätön ja alimmainen embossattu.2 kommenttia:

  1. Kyllä nyt kukkii! Ja kauniisti kukkiikin! Nämähän on hienoja. Raikkaita, kun on valkoista kaverina. Ja ihana tunne, kun saa jämäpaloja pois. Hyvä sä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Satu! Tämä kabinetti-malli on näistä oma lempparini. Korttipohjat vain loppuivat kesken, samoin isot kartongit, niin että enempää en tällä kertaa tehnyt.

      Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!