lauantai 30. tammikuuta 2016

Elämän korkehin korootus

Työkaverini sai pari viikkoa sitten ensimmäisen lapsenlapsensa, eli sai elämän korkeimman korotuksen, kuten äitini tapaa sanoa. Niinpä muistamme häntä pienellä lahjalla ja mukaan sujautan tämän kortin.

Kuvan olen saanut Loikkeliinilta, suurkiitos tästä ihanuudesta! Kyseessä on Whiff of Joyn leimasin. Paperit First Editionin lehtiöstä, tekstileike Askartelukirppikseltä ja pienet jalanpohja- ja kämmennapit blogiystävältä.

Pieni uusi ihminen on poika, vaikkei sitä kortista ehkä arvaisikaan. Nytpä pyydän mielipidettäsi: voiko tällaisen kortin antaa poikavauvan mummalle, vai onko liian tyttömäinen?

Ryhdyn keräämään tänne blogiini eri aiheisiin sopivia onnittelutekstejä ja värssyjä, löytyvät blogini yläpalkista. Niitä saat halutessasi vapaasti käyttää.

9 kommenttia:

 1. Kortti on neutraali, ei ollenkaan liian tyttömäinen. Onhan pienet pojatkin niin söpöjä, että pientä "söpöstelyä" saakin olla. Tuo värssyjen lisäys on aivan ihana juttu, varmana tuun käyttämään. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, ajattelin että kortin saaja ei söpöstelystä paljon piittaa. =)

   Poista
 2. Voi miten suloinen ja ehdottomasti enempi poikamainen kuin tyttömäinen, :). Annetaanhan niitä kukkasia aikuisille miehillekkin, niin miksei ne passais vauvaonnitteluihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Kyllä tällaiset tyylitellyt kukat ovat ihan ok, mietin lähinnä tuota vaaleanpunaista väriä tuossa kukkapaperissa.

   Poista
 3. Kiitokset värssyistä! Niitä aina välillä kaipaa!
  Ihana tuo kortti, ei ollenkaan liian tyttömäinen - sinertävä tausta on juuri sopivan hempeä, mielestäni tämä käy hyvin molemmille sukupuolille, varsinkin pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tania! Jännä, miten eri lailla me ihmiset nähdään värit, mun mielestä tuo tausta on vihertävä. =) Hyvä, kun kelpaa pojallekin.

   Poista
 4. Voi antaa,aivan ihana muuten on ja tosi makee leimakuva :-))

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!