sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Ukkolaulua

Koukussa kortteihin-sivuston Leimaillaan ja väritellään-haasteessa on aiheena joulukuun ajan värit sininen, valkoinen ja punainen sekä hieno luonnos.

Tähän omaan GDT-korttiini värittelin jälleen nämä Artemion lumiukot. Vähän otin taas omia vapauksia sijoittelun suhteen, mutta onneksi meni näinkin läpi. =)

Käytän nykyään tosi harvoin nauhaa korteissa. Nauhoja mulla kyllä on, mutta jotenkin ovat jääneet käyttämättä. Tätä oli kyllä ihan hauska tehdä, jospa nauhat tästä saisivat uutta käyttöä. Tektileimasin on Finnstamperilta.

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska ja pirteä kortti. Itselläni on tuo sama leimasin, kaksikin erilaista settiä, joissa on noita lumiukkoja eri puuhissa. Meinasin jo laittaa syksyllä myyntiin molemmat setit, mutta sitten tuli idea suht simppelistä joulukortista, jossa nuo ukkelit komeilee. Täytyypä joku kerta julkaista kortti/kortit blogissa. Askarteluniloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Taija! =) Laita ihmeessä kortit näytille! Itselläni on edelleen kasa leimasimia, joita en ole vielä koskaan käyttänyt. Mutta vielä jonain päivänä, jonain päivänä...

      Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!