lauantai 21. marraskuuta 2015

Kulukuset jo kilajaa

 Satulta saamiani leimakuvia aloin aamulla väritellä kirkasvalolampun ääressä, ja pitihän niistä sitten kortitkin tehdä, kun kerrankin oli aikaa ja mahdollisuus. Myhäilevä partapukki on Purple Onion Designsin leimakkuva, taustapaperit Maja Designia.

 
Myös tämä suloinen peura/poro/sarvisorkkaeläin on Purple Onionin, niin myös taustaleimasin mökkeineen. Näitä POD-leimasimia näkee usein juuri tällaisissa yksinkertaisissa korteissa, joissa ei varsinaisesti käytetä taustapapereita. Itse sellaisten tekoa vielä arkailen, mutta on se työn alla.

Pukki ja poro on leikattu saksilla irti, poron kohotin lisäksi 3D-tarroilla. Muutama lumihiutale piti ihan väkisin korttiin vielä lisätä. Osallistun näillä kahdella Koukussa kortteihin-sivuston Joulumaratooniin.

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania molemmat!!!
  Paljon työtä alimmainen kortti vaati ... mutta kyllä on ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! =) Ei tuo kuvien leikkaaminen kovin iso työ ole, oikeastaan. Leimasinten kohdistaminen ja peittäminen ja tällääminen samaan kuvaan on jotenkin paljon hermostuttavampaa, menee niin usein pieleen.

   Poista
  2. Ymmärkö oikein että kuvassa on useampi leimattu kuva yhdistetty? :) Nyt olen blondi vaikka on tumma tukka :D!!

   Poista
  3. Ei, esitin asiani vaan sekavasti. Tuon voisi tehdä niin, että yhdistäisi useamman leiman, mutta tällä kertaa käytin vaan saksia, mulla kun ei enää ole lainassa tuota pukkia ja poroa. Sitäpaitsi kolmen leimasimen (tausta+pukki+poro) yhdistäminen veisi luultavasti hermot. =)

   Poista
 2. Täällähän oli kortteja enemmänkin! Ompas kivoja! Upean värinen tuo sarvipää! Vautsi vau!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!