keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Hopiaa ja lumihiutalehia


Onpas haastetta kuvaajalle tämän kortin kanssa. Taustapaperi itsessään hohtaa hopeaa, ja kun kuusi ja teksti on embossattu hopeisiksi, kortti tosiaan on aika metallinen. Mutta kirkasvalolampun loisteessa marraskuun lopun aamupimeydessä jälki on tällaista.

Kortin paperit ovat First Editionin kauniista Silent Night-lehtiöstä. Kun sain sen ekan kerran käteeni, juuri nämä paperit saivat ihan ymmälleen. Mitä tuollaisen kiiltävän hopean kanssa voi käyttää? Onneksi hätiin tuli Penny Blackin Before the Snow-leimasin ja embossaaminen. Kuusen taustapaperi on samasta lehtiöstä. Tekstileimasin on puolestaan muistaakseni Heidin Korttipajasta.

Ja ei kun lisää haastetta kehiin. Tässä sininen tausta on helmiäispaperia, joka itsessään hieman kiiltää. Penny Blackin ihanan uuden leimasimen avulla embossasin siihen nuo puut. Käytin puolet valkoista ja puolet kimaltavaa kohojauhetta, mutta kimallusta en valitettavasti saanut korttiin kuvattaessa näkymään. Tekstileimasin taitaa olla FinnStamperilta, teksti embossattu hopealla. Näitä ajattelin tehdä monta, kun tarvitsen nopeita kortteja.

Vielä toinen nopea kortti. Satu ystävällisesti lainaa mulle stanssauslaitettaan ja stanssejaan, ja niiden avulla sain tällaisia kauniita lumihiutaleita. Laitoin oman leikkurilla tehdyn lumihiutaleen tuohon päälle. Tekstileikettä ei tarvinnut värittää. Taustapaperi on samaten tuosta First Editionin lehtiöstä, ja tämäkin hohtaa, kun valo siihen sopivasti osuu. Vähän voisi reunoille ehkä laittaa gessoa, mutta toisaalta hyvä näinkin.

10 kommenttia:

 1. Ihania kortteja kaikki!
  Erityisen kaunis tuo hopein ylimmäinen kortti!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Enkuli! Välillä tekee hyvää unohtaa värittämiset ja vain leimailla.

   Poista
 3. Kertakaikkisen upea puut-leimasin...
  Ja hienosti olet "nopean" kortin siitä loihtinut - tykkään!
  Hyvää 2. adventin viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo! Tuo on tosiaan upea leimasin, nyt vielä opettelen sitä käyttämään, mutta mahdollisuuksia on paljon.

   Poista
 4. Voi että... Huokailen näiden äärellä. Niin upeita! Pieni silaus kimallusta on luksusta! Vautsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! =) Kyllä jouluun pieni kimallus kuuluu, jopa mun mielestä.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!