lauantai 12. syyskuuta 2015

Pitkiis kantimiis

Tämän kortin taustapapereita aloin sommitella jämälaatikon aarteista kesäkuussa. Tytön väritin elokuussa, kirjat syyskuussa, ja siitä riemastuneena sain vihdoin kasattua koko kortin. Kuvaamiseen puolestaan meni lähes viikko. =)

Erikoista, että taas väritin Magnolian leimakuvan. En ole mitenkään erityisesti niiden fani ollut enää hetkeen, mutta omistan vielä muutaman valmiiksi leimatun kuvan ja pari leimasintakin. Tähän korttiin valikoitui juuri tämä siksi, että näin tuli korttiin tarpeeksi korkea leimakuva. =)

Tytön liimasin kohotarroilla, samoin pienet leikkurilla naksutellut kukat.

Töissä ja muutenkin on ollut tosi kiireinen viikko, ja kiire sen kun jatkuu vielä alkuviikon. Jospa sitä vielä ehtii kortteillakin sitten joskus.

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis.
  Kaikki sontuu toinen toiseen kauniisti yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Nämä Maja Designin paperit on jäminäkin ihania, sopivat toisiinsa niin kivasti.

   Poista
 2. Mutta nuon vaan sait yhden kortin tehtyä, vaikka kiirettä onkin pukannut. Söpö kortti. Mukavan lempeät sävyt. Tiedän toistavani itseäni, tulen sanomaan tämän varmaan vielä jokaisen tekemäsi Magnolia-kortin kohdalla, mutta niitä on erityisen kiva katsella, kun niitä näkee harvemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Vaihtelu tosiaan virkistää. Nyt virkistäisi erityisesti, jos ehtisi tehdä ylipäätään jonkun kortin. No, ylihuomisesta alkaen pitäisi helpottaa.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!