maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kastapäiväksi

Meidän pikkuinen kummityttömme kastetaan kahden viikon päästä. Haluaisin tehdä hänelle ihan erityisen kortin erityisen päivän kunniaksi.

Löysin varastoistani vielä pari Pyssel Passionin leimasimella leimattua kastekuvaa. Kuva on siitä hankala, että vauva ikään kuin leijuu ilmassa, kun kukaan ei ole pitelemässä. Niinpä naksuttelin leikkurilla pirpanalle kukkakedon, jonka päällä kelliä. Osan kukista leikkasin kahtia vauvan taakse, ja kaikkiin lisäsin pienen tipan pearlmakeria.  Perhosten siivissä on diamond-nimistä stickless-liimaa.

Paperit ovat Maja Designia ja tekstileikkeen embossasin hopeiseksi. Paperien reunoja vähän ressailin, mutta en tällä kertaa mustettanut.

Tästä vielä näkee, että liimasin myös kortin sisään samaa paperia kuin kanteen. En yleensä tee näin, mutta nyt se tuntui passelilta ratkaisulta.

Voi olla, että teen vielä toisenkin, ihan erilaisen version, kun kerran aikaa on.

Tällä osallistun kuitenkin Paperillan korttihaasteeseen, jossa on aiheena Kortti juhlivalle.

18 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuo kukkaketo vauvelin makuusijaksi! Ihana kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Annika! =) Tuli akvarellipaperin jämäpalat hyötykäyttöön.

   Poista
 2. Odottelinkin jo vauvan korttia, kun mainitsit tästä teidän uudesta pestistä. Kaunis! Kiva idea laittaa tuo vauva kukkakedolle. Tuo on muuten vähän "hankala" leima, kun ei tiedä minkä päälle vauvan laittaisi. Hieno oivallus kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! =) Mulla ei ole näitä leimakuvia kuin yksi enää jäljellä, leimasimen olen myynyt jo aikaa sitten. Nyt tietysti alkaa harmittaa, kun olen mennyt myymään, kun viimein keksi, miten kuvaa käyttää. =)

   Poista
 3. Oli pakko tulla ihastelemaan tännekin (KK-sivuilta ensin bongattu)
  tuota oivallustasi kukkakedosta!!
  Kortti on ihan huippu!!
  Ja onnea Kummivanhemmille - arvokas tehtävä!!
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit, Pirjo, ja kiitos ihanista kommenteistasi! Hyvää, hellivää juhannusta myös sinne!

   Poista
 4. Ihana kukkaketo! Varmasti kortti jää ikuisesti säilytettäväksi aarteeksi kummilapselle.

  VastaaPoista
 5. Aivan supersuloinen kortti!
  Ja mahtava kunniatehtävä, näin aikuisella iällä ja siitä osaa nauttia aivan toisella lailla, kuin nuorempana. Sain saman kunniatehtävän vajaa vuosi sitten ja täytyy tunnustaa, että koin kanssa sen suureksi kunniatehtäväksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati, suloista tästä tosissani yritinkin tehdä. =) Ja tosiaan, ison kunniatehtävän olemme mieheni kanssa saaneet. Tämä pikkuneiti on meidän kolmas kummilapsi, vanhin on jo 22 v. ja nuorempikin 13, joten on melkoinen etuoikeus päästä seuraamaan ihan pienen kasvamista läheltä.

   Poista
 6. Suloinen kortti kesävauvalle, ihana muisto.
  Kiitos kun tulit mukaan Paperillan kesähaasteeseen;-))m

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!