maanantai 22. kesäkuuta 2015

Alakajaasiksi

Ihan ensimmäänen porraskortti, täss se ny on. Kuva ei oo terävimmästä päästä, muttei ollu maakarikaan, kun tämän kimpus ähäräs eikä meinannu taittelun salat valjeta.

Otin ja leikkasin etuseinän taustapaperin liika matalaksi, ja sitä piti jotenki peitellä, niin notta ei kun tuallaasta henuusen färistä nyäriä päälle. Sitä piti sitte laittaa muuallekki, ja niin tuli vaalianpunaasta oikeen reiruhun sinne sun tänne. Ei haittaa, mullon nuata virttynehen färisiä nauhoja kirstut täynnä, tuloo suasimani (ja parahan eli Papermanian) korttipohojapaketin ympärille kääräästynä ja niitä pakettiahan mä hamstraan aina kun johonaki näjen.

Leimakuva on LOTV:n, varmahan ensimmäästä kertaa mä sitä näin valjuulla färiillä värittelin. Taustalla paperit on Maja Risainia, ruattalaasta, mutta eihän kukaan oo täyrellinen. Nämoli tuan paperin viimmeeseet rippehet, kaikki meni tyynni.

Joku pikkuflikka tuasta saa tekelehen piirongin päälle. Mä karaasen ny luantoni ja lähären nokkospuskia tramppaamahan ja tuhuamahan, notta naapurikki näkis vähän paremmin, mihinä meirän marjat kasvaa.


5 kommenttia:

  1. Tosi kaunis ja kaikki käy yksiin!

    VastaaPoista
  2. Siis nyt on päässyt näin monta päivitystä(ja korttia) ohi mun kommentoinnin. Tämä on söpö. Pikkutytön unelma! Kiva kun sulla on nyt se Scorpal, niin saat kokeiltua näitä erilaisia kortteja.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!