lauantai 2. toukokuuta 2015

Sarin korttirinki 4/4: Keijuulua

Oli mun vuoro kasata materiaalikuori korttirinkiläisille ja lähettää matkaan.

Olen jemmannut näitä Graphic 45:n papereita, ovat niin kauniita ja toisaalta niin epätyypillisiä omiin kortteihini, etten ole osannut niitä käyttää. Nyt ajattelin, että pyydän korttirinkiläiset tekemään niille taikojaan, jospa itse oppisin samalla jotain uutta.

Kuoreen laitoin siis kolmea erilaista paperia, paria kartonkia, kaksi tagia, 4 nappia, 2 isoa kukkaa, tekstileikkeen, nauhaa, tarratimantteja ja LOTV:n keijuleimakuvan.

Oma korttini ei kyllä onnistunut ollenkaan. Oli muka hyväkin idea peittää keijupaperin keskustasta kuvat ja laittaa päälle leimakuva. No joo, paperi on niin täynnä yksityiskohtia, että kokonaisuus on sekava.

Tytär ei kuitenkaan antanut tätä enää auki repiä, vakuutteli, että joku pieni keijufani tästä vielä ilahtuu. Toivotaan siis niin.

Suutari pysyköön lestissään... Joka tapauksessa rinkiin osallistuminen oli tosi kivaa! Täältä näet muiden rinkiläisten kortit: Sari, Annika ja Anitta.

12 kommenttia:

 1. Kaunis! Itse ajattelin huomenna ryhtyä materiaaleistasi korttia kasaamaan. Paljon eri mahdollisuuksia toteutuksesta onkin jo päässä pyörimässä :) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis!
  Nyt...nyt mitä ihmettä taas luen !??!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Taitaa olla niin, että joskus korttia tehdessään yrittää tavoitella sellaista kuvaa, jonka on mielessään kortista luonut. Ja kun se ei sitten toteudukaan, on pettynyt. Näin mulle kävi tämän kortin kanssa. Ehkä tämä ajan oloon alkaa tuntua jo ihan hyvältä.

   Poista
 3. Keijupaperi kyllä kehystää tuota keijukuvaa kivasti, kun valmista korttia katsoo. Luulenpa hyvinkin, että joku tyttönen ihastuu tähän korttiin sen saadessaan Ü Vaaleat kukat rauhoittavat värikylläisyyttä, sanoin leimakuvan valkoinen tausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sari! Juuri sitä rauhoittamissa ajoinkin takaa noilla kukilla ja tagilla, hyvä jos toimii. =)

   Poista
  2. Varmasti ilahtuu tästä joku pieni keijufani!

   Poista
 4. Korttisi on todella upea!!! Minusta tuntui ettei oma korttini omista matskuista onnistunut lainkaan... Mutta Sun lähettämät paperit oli niiiiiiin ihania. Mistä olet niitä hankkinut. Alkoi kiinnostaa. ???
  Oli kiva olla ringissä , vaikka minulla oli vähän alkuhankaluutta. Nyt asiat näyttää tasaantuneen... Ihanaa kesää sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anitta! =) Olen saanut nämä paperit blogiystävältä, niin että en valitettavasti osaa neuvoa sen pitemmälle. Mutta rinki oli tosiaan kiva juttu, toivottavasti otetaan vielä joskus uusiksi!

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!