torstai 14. toukokuuta 2015

Kipuflikalle

Ystäväni pyysi tekemään kortin tyttärelleen, joka valmistuu nyt lähihoitajaksi. Olen tiennyt tästä jo kolme viikkoa, mutta kummasti jäi viimeiseen päivään varsinaisen kortin kasaaminen. Joopa joo, jos ei viime tinkaa olisi, tässäkin huushollissa jäisi iso osa asioista tekemättä. =)

Satu vinkkasi tuosta lähihoitajan lupauksesta, jonka sitten etsin ja printtasin netistä. Vähän hieroin chalkseja reunoille, ettei olisi niin ilmiselvästi kopiopaperille tehty tuloste. Leimakuvan olen saanut niin ikään Satulta, tämä on tätä meidän YYA-toimintaa. =) Haaraniitit olen ostanut... jostain suomalaisesta nettikaupasta. Heidin Korttipajan tekstileikkaan embossasin hopeiseksi.

Tein samaaan tilaukseen kaksi surukorttiakin, mutta ne olivat tuttua kaavaa joten en niitä kuvannut.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana!
  Värssy on piste i-päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! Itselleni oli ihan uusi juttu, että lähihoitajat vannovat tällaisen valan. Hieno homma, meillä opettajilla saisi olla jotain vastaavaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Annika! Kortin tilaajalle tuli kyyneleet silmiin, kun hän näki tämän. Se menee hänen omalle tyttärelleen. Itsellekin nousi pala kurkkuun. Hienoa, kun voi olla mukana tällaisessa!

   Poista
 3. Nyt kun mä näen tämän, niin muistin vasta, että mun piti tuoda sulle tämä teksti. Sama pää kesät talvet! Mutta kiva on! Tuo teksti on kyllä tuossa kiva, vaikka itse sanonkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teksti on tosi hyvä idea. Kortin saajalla nousi kyyneleet silmiin, kun näki tämän. Kortti meni tyttärelle. Niin että kiitos sulle ideasta (taas kerran!)

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!