sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Hääjuhulihin


Olen tehnyt tällä samalla systeemillä pari hääkorttia aikaisemminkin, nyt niitä pyydettiin lisää. Taustapaperit ostin Sinellistä, kukat olen saanut, samoin tuon ylemmässä kortissa olevan vihkiparikoristeen.

Leimakuva eli tuo tekstisydän on embossattua kultaisella. Leimasimen valmistaja on I Brake for Stamps, nimi Large 1 Corinthians. Kukkien keskustoihin käytin kullanväristä pearlmakeria. 

Kullanväriset helmitarrat loppuivat, samoin nuo isot valkoiset kukat. Kukkia en löydä mistään suomalaisesta nettikaupasta, helmitarrojakin vain yhdestä. Onkohan mulla jotenkin vanhahtava maku korttien koristelun suhteen?

10 kommenttia:

 1. Täällä toinen vanhatavaa tyyliä rakastava...
  Ei ole sinun makusi vahtavaa...nyt höpinät seis! :)
  Mutta kortiin ... ei sanoin voi kuvata mutta todella kauniit!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Löysin niitä kukkia Papruksesta. tarratimantteja Kruununjalokivestä ja kartonkeja Dekorettesta. Hohhoijaa. Hyvä tietysti, että löytyi, mutta kolmea eri tilausta en kyllä tee. Pitää vissiin vain kyttäillä, että joku noista kolmesta saa muitakin myyntiin.

   Poista
 2. Todella kauniita kortteja. Kaunis, selkeä kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Apris! =) Tämä on mukavaa vaihtelua söpöihin leimakuviin, joita yleensä käytän.

   Poista
 3. Niin harmoonisen täydellinen kortti
  ja ihanasti onnistunut tekstin embossaus
  - mitä kohojauhetta käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pirjo! =) Tässä käytetty kohojauhe on Stampendousin Stamp -n Stuff Pirate Gold Opaque. Olen ostanut tämän jo monta vuotta sitten, en osaa sanoa, onko enää myynnissä.

   Poista
 4. Aivan upeat ja juhlavat kortit olet luonut. Tykkään tyylistäsi, mutta sen olen tainnut jo "muutamaan" otteeseen kertoakin :D
  Rentouttavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! =) Olet sinä melkoinen ilahduttaja!

   Poista
 5. Upeat ja tyylikkäät, voisin "lainata" mallia joskus!!! Mulla on toi sama tekstileima, mutta täysin unohtunut! Nuo kukat ovat käteviä, kun kortit sujahtavat kätevästi kuoriin.
  Mukavaa viikonloppua;-))m

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Mervi! =) Mallia saa vapaasti lainata, niin olen itsekin varmaan tämän kanssa tehnyt. Ja totta, tällaiset kukat ovat mukavia käyttää. En itse ole mikään ruusujen ja muiden korkeiden kukkien ystävä.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!