sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Sarin korttirinki: Miähistä

Pääsin mukaan Sarin korttirinkiin, jossa me neljä naista lähetämme vuoroviikoin toisillemme materiaalikuoren. Ensimmäisen kuoren lähetti Sari itse, ja kuten näkyy, kaikenlaisia ihanuuksia sieltä paljastuikin!

Korttirinkiimme kuuluvat siis Sari, Anitta ja Annika. Käypä kurkkaamassa heidän hienoja korttejaan!

Kuviopaperit ovat Graphic 45:n tuotantoa, auto leikattu Marianne Designin stanssilla Classic cars, samoin rattaat on stanssattu. Lisäksi kartonkia, erilaisia puolihelmiä ja tuo hieno musta verkko, nähtävästi sekin stanssattu. Tähän vielä Annikalta lainattu kuva koko paketista. Niin kuin näkyy, vielä jäi paljon ylikin.
http://2.bp.blogspot.com/-OwIwPest938/VSVnHHSyQlI/AAAAAAAAFkU/aronkExTowg/s1600/P4070002.JPG

Oma korttini on aika simppeli. Auto ja iso ratas on kohotettu 3D-tarroilla, muuten tämä on pelkkää sommittelua. Vähän harmittaa, kun tuo ympyräpaperi jäi noin oudosti vinoon, mutta jospa siitä tulisi pientä eteenpäin menemisen tuntua.  Vasempaan yläkulmaan ajattelin lisätä kartonkileikkeenä numeron, jos kortti vielä jollekin synttärisankarille päätyy.

Kiitos, Sari! Tosi kiva tämä rinki!


6 kommenttia:

 1. Saat tämän korttien teon näyttämään niin ihanan mutkattomalta! Hienon kortin sait kehitettyä materiaaleista.

  VastaaPoista
 2. Tässä kortissa on kaikki hienosti kohillaan ja nuo ympyräiset on hienot juuri noin. Kiva saada vähän vinkkejä teidän toisten korteista, kuinka voin käyttää papereita ja muita juttuja korteissa Ü

  VastaaPoista
 3. Upea rinki ja mahtavat kortti.Toivoisinpa olevani mukana, mutta tällä hetkellä linkkisi on väärän Sarin blogiin :) - minun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Anteeksi, olen suloisesti teidät sotkenut, nyt on virhe korjattu.

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!