sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kissit kokkaaPoikamme 17 v. on ollut 9 viikkoa työharjoittelussa tosi ihanassa suurkeittiössä, jossa hänet on otettu avosylin vastaan ja hyväksi kehuttu. Nyt harjoittelun loppuessa poika ilmoitti, että haluaa antaa kaikille harjoittelupaikalla kiitoskortin. Ja minähän teen, suurella ilolla.

Tämä ensimmäinen menee pääemännälle, joka on ystäväni ja tykkää turkoosista. Penny Blackin kokkikissat ovat akryylisetistä What´s Cooking?, jonka Kati ystävällisenä ihmisenä tilasi mulle Englannista asti. Kiitos Kati, olet ihana!

Iso kukka on alennuskorista mukaan kaapattu, pienet tehty leikkureilla. Papereiden alkuperää en muista. Kalassa on kimalleliimaa.


Kortteja pitää olla 9, ja tässä numero 2. Pienet aterimet ovat haaraniittejä, kuva ja sen taustakartonki on stanssattu Satun laitteella. Paperit mitä lie.

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat kortit, ihanat leimat, ekaa en ole nähnytkään.
  Hyvää naistenpäivää;-))m

  VastaaPoista
 2. Suloisia kortteja.
  hanaa Naistenpäivän iltaa sinulle.

  VastaaPoista
 3. Wau!
  Mahtavat kortit!
  Ihana ajatus nuorelta mieheltä...siitä on hyvä lähteä jatkamaan töitä eteen päin! :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kortit olet luonut jälleen kerran. Tuo sinun värisilmäsi on kyllä aivan mahtava, näissä värit ovat aina niin kauniissa sovussa. Turkoosi on loistava väri nyt keväällä, tykkään.
  PS: Oli kiva olla avuksi :)
  Ja nyt pääsen nautiskelemaan jälleen uusista korteista :)

  VastaaPoista
 5. Iloinen ja kaunis kortti. :)
  Olen poistamassa Inspishaasteen omaa blogia, sillä haastehan muutti minun blogiini kokonaan. blogissani on myös muita haasteita ja arvontoja toisinaan, joten toivon sinun tulevan mukaan.
  Tässä osoite, niin löydät perille. Blogin nimen alapuolella on alaotsikot, joiden takaa löytyy kaikkea kivaa. :)
  tervetuloa!
  http://somanyinspiration.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Voi on nää ihania! Ihanat kissat ja väritykset. Sulla on mahtava taito käyttää noita sun paperinjämiä! Nuo metalliset sosimet on kiva lisä.

  VastaaPoista
 7. Hienot kortit ja hieno poika sulla ku noin kommeen idean keksi! Tykkäsivät varmasti ajatuksesta työharjottelupaikassa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!