sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ilootahan kevähästä

Värittelin tätä Penny Blackin leimakuvaa, mutta kukan terälehdissä muste rumahinen levisi ja sotki keltaisen värin. Leimasin kukan sitten erikseen, väritin ja liimasin ekan kuvan päälle kohotarroilla. Noin vaan tuli 3D-kortti. =)

Tuo oranssi kehys leimakuvan ympärillä oli olevinaan hyväkin keksintö, nyt se kyllä vähän hyppää silmille. No, keväisiä värejähän nämä ovat kaikki, en rupea enää auki repimään. Leikkurilla tehtyjä kukkia ja oksia sai liimata tosi varovasti, mutta kyllä siitä vaan köynnös syntyi. Paperit jämäpaloja.

Penny Black Saturday Challenge: Spring Blooms

8 kommenttia:

 1. OI että tää on niin ihana ja upeat varjostukset olet tehnyt :-)

  VastaaPoista
 2. Söpö kortti! "Onni onnettomuudessa", tuo on hyvä tekniikka mitä olet käyttänyt kukkaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Taija! =) Totta, joskus sitä mokatessaan joutuu tekemään ihan hyviä korjausliikkeitä. =)

   Poista
 3. Kyllon olematon! ;) no ei vaiskaan!! Oli ihan pakko kiusotella, kun sun tyytymättömyys paistaa. Kaunis, keväinen kortti. Tuo kukka on just hyvä, korostuu hyvin. Eikä tuo oranssi reuna yhtään hyppää mun silmiin. Tuossa taustapaperissahan on samaa oranssia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Noin mäkin päädyin ajattelemaan tuosta oranssista lopulta. Joskus sitä on niin kriittinen, että itteäkin rasittaa. =)

   Poista
 4. Todellista Kevätiloa! Hieno kortti!

  VastaaPoista
 5. Thank you so much for joining our March Spring Challenge at Penny Black Saturday Challenge! I do hope you will join our new April challenge tomorrow!

  Your delicately colored hedgie card is so so sweet!!!


  ♥ Sue Kment

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!