perjantai 20. helmikuuta 2015

TOP-1

Koulumme pitkäaikainen talonmies Topi jää pian eläkkeelle, ja lupasin tehdä hänelle kortin. Topi korjaa mitä vaan ja on lisäksi kova poika reissaamaan asuntoautollaan ympäri Suomen ja kauempanakin. Siitä valikoitui tämä LOTV:n kuva ja taustalla oleva leirintäaluekartta. Revin kartan mainoslehdestä ja sipaisin harmaata mementon mustetta reunoihin.

Kuva on väritetty akvarellikynillä. Leikkasin konepellillä olleen pienen karhupatsaan ja renkaan takaa kurkistelleen koiranpennun pois, ettei olisi liian söpöä. Lampuissa ja ajolaseissa on glossyä, saippuavaahdossa ja kenopellin heijastuksessa kimalleliimaa. Pienen rattaat ja jakoavaimet ovat haaraniittejä.

Tekstin leimasin irtokirjaimilla. Siniset tagit olen saanut askarteluystävältä.

8 kommenttia:

 1. Tämä on täyden kypin arvoin...todella kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sirpa! On ollut niin kiire viikko, etten ole muita kortteja juuri tehnytkään, asia pitää korjata, kun nyt alkaa hiihtoloma.

   Poista
 2. Komea ja samalla hellunen mieskortti! Revityn reunan viimeistely musteella hieno idea, aivankuin olisi 'vanha' kartta! Kivat niititkin olet löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me ollaan itsekin karavaanareita, niin että noita leirintäkarttoja löytyy revittäväksi asti. =) Haaraniitit ovat käteviä näihin miehisiin kortteihin, tosin nuo rattaat olivat nyt tässä, pitäisi varmaan etsiä näitä lisää.

   Poista
 3. Aivan mahtava kortti ja tosi kivasti olet saanut kortista saajalleen henkilökohtaisen. Tuo kartta on mainio keksintö ja on tähän aivan nappi.

  VastaaPoista
 4. Hieno kortti! Topiko jää kohta eläkkeelle! Voi että kuinka aika rientää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! Joo, ihan uskomattomalta tuntuu, että pian eletään Topin jälkeistä aikaa. Taitaa mennä vielä monta kertaa sormi suuhun...

   Poista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!