perjantai 27. helmikuuta 2015

Kukkaruukkuuhin täytestä


Hiihtoloman kunniaksi otin käsittelyyn joskus jonkun haasteen arvontavoittona saamiani kukkia. Ovat aika isoja, joten tavalliseen korttiin niitä on vaikea sijoittaa. Niinpä tein neljä kukkaruukkukorttia, näille kun yleensä löytyy hyvin käyttöä.

Jos kortin idea ei ole sulle tuttu, hyvät ohjeet löytyy mm. täältä (englanniksi) tai täältä (suomeksi.) Kukat ovat siis kiinni varsinaisen kortin yläreunassa, ja kortin saa esiin nostamalla.

Hankalaksi homman teki se, ettei mulla meinannut olla sopivan isoa ja sopivan väristä kartonkia. Niinpä käytin tuota haalean vihreää ja liimasin siihen liilaa päälle. Kortista tuli näin vahvempi ja väri oli omaan silmääni paljon parempi. Oikaisin ohjetta kolmen kanssa niin, että liimasin ruukun reunusläpän ja ruukkuosan reunoiltaan kiinni, niin ei tarvinnut laittaa tuota nauhaa ja sai käytettyä reunusleikkuria.

Vielä on kukkia toinen mokoma jäljellä, nyt vaan pitäisi löytää sopivaa kartonkia lisää.

5 kommenttia:

 1. Ompas kivoja! Mullakin on sellaisia kukkia, joiden kanssa en oikein tiedä mitä tekisin, joten tässä voisikin olla toteuttamisen arvoinen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ovat aika monikäyttöisiä kortteja, varsinkin vähän vanhemmille ihmisille sopivia ja passeleita äitienpäiväänkin.

   Poista
 2. Hiihtolomalainen on tehnyt menneellä viikolla valtavasti aivan mahtavia kortteja. Kiitos, kun jaoit tämän idea, koska itselläni on noita samoja kukkia melkoisesti, on tullut joskus hankittua. Askartelijathan ostavat aina vain tarpeeseen ja maltilla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! Olen ihan samaa mieltä tuosta ostamisesta, ei tarvitse kuin vilkaista varastojaan ja heti huomaa, miten systemaattisen järkevää touhua se on. =) Näitä kukkaruukkuja on kyllä kiva värkätä, suosittelen.

   Poista
 3. Kiitos muistutuksesta, nämä ovatkin ihan unohtuneet. Kauniit ja (menevät ) kortit;-))m

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!