sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Soot ihana!

Koukussa kortteihin-sivustolla on tammikuun ajan haaste, jossa leimaillaan ja väritellään Whiff of Joyn-leimakuvia ja käytetään kortin asettelussa mallia.

Nämä Henry-hiiret ovat hykerryttäviä, vai mitä? Tämän kuvan olen jostain saanut, ja nyt tuli käyttöä ystävänpäivää ajatellen. Tekstiin sain mallia Taika-lehdestä, kirjottelin kirjaimet vain noin yksi kerrallaan omille lapuilleen, tuli mielestäni hauska.

Taustapaperit olen niin ikään saanut, ihanat värit. Tuli käytettyä taustakartonkia ja silppulaatikonkin tavaraa, niin että tähän korttiin olen tyytyväinen. Jiihaa!

9 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Pitääpä yrittää itsekin aktivoitua, kortteilussa ja erityisesti sivustoiden suhteen. Tuntuu, että jos on aikaa askartelulle, ja ehtii vielä bloggaamaankin, niin sihen se aika sitten loppuukin :/ On kyllä ihanat värit, voi että...:D Hyvää alkanutta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjorie! Pienen pojan äitinä sua taatusti viedään moneen eri suuntaan jatkuvasti. Mutta kyllä sitä omaa aikaakin pikku hiljaa alkaa löytyä. Toivottavasti pääset taas askartelemaan! Hyvää uutta vuotta myös sulle!

   Poista
 2. Tää on tosiaan Ihana, kuten teksti kertookin :)
  Tuo sinun silppulaatikkosi on kyllä aikamoinen aarrelaatikko, kun sieltä saa aikaiseksi näin kauniita ja sointuvia kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kati! Mulla on itse asiassa kaksi keksilaatikollista silppuja, toisessa yksiväriset ja toisessa kuviolliset, ja kaksi isoa kirjekuorta, joista toisessa on Maja Designin jouluisten paperien silput ja toisessa Majan muut silput. Yritän jatkuvasti haastaa itseäni käyttämään niitä, mutta lisää kertyy kovaa vauhtia. =)

   Poista
 3. Kyllä Henry jaksaa aina ilostuttaa, on ajaton ja monikäyttöinen leimasin. Ihana kortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maaret! =) Tuo hymy on kyllä vertaansa vailla.

   Poista
 4. Ihanat värit! Tuo vaaleanpunainen ja vaaleansininen(/turkoosi) on kyllä kiva pari. Henry-hiiri on oikein omiaan tähän aiheeseen. Kun hän kovasti puristaa sydäntä, välittyy saajalle tunnelma, että häntäkin haluttaisiin rutistaa. Veikeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Satu! Sulle aukesi kortin idea taas tuosta noin vaan. =)

   Poista
 5. Tää on kyllä pirtsakka!
  Hyvän tuulen kortti!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!