lauantai 24. tammikuuta 2015

Kesääsellä nityllä

Purple Onion Designsin kaverukset tässä menossa juhliin. Kuvaan on käytetty neljää eri leimasinta: puutaustaa, viirikehikkoa, pöllöä ja pupua. Leimasin vielä pikkulinnun viirien päälle, mutta se heilahti pahasti, joten leikkasin sen pois ja sen mukana taivaan.

Nurmi on tuputeltu Mementon kahdella vihreällä musteella, taivas sinisellä Mementolla. Pilvet on piirretty sapluunan avulla, leikattu irti ja liimattu taustaan. Väritykseen käytin inktensejä, vesivärikyniä, tavallisia tusseja ja chalkseja. Pienet kukat kohotin tarroilla ja lisäsin hiukkasen pealmakeria.

Näyttää simppeliltä, mutta tämän tekemiseen meni yli kaksi tuntia. Tosin olivat kyllä harvinaisen mukavat kaksi tuntia. =)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Maaret! =) Ihanaa unelmoida kesästä kun ulkona vinkuu talvinen tuuli.

   Poista
 2. Kyllä hyvään työhön uppoo aikaa!
  Jälleen tosi kaunis ja niiiiin kesäinen.

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpö, tulispa jo kesäkelit. Huomasin muuten että etsiskelet leimasin settiä ja näin että täältä löytyy: http://www.theglitterpot.co.uk/products/Penny_Black_What_s_Cooking/28577/643 Olen tuolta tilannut ja kaikki on perille hyvin tullut, :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sari, samaa toivon minäkin. Ja kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Voi miksen minä tilannut tuota puutausta leimaa? :) No tilasin mä sentään kaikkea muuta ihanaa. Mutta siis nää sun kaikki kortit on niin kauniita ja söpöjä! Kumpa osaisin noita taustojakin tuputella. Harjottella pitäisi uskaltaa. Mutta ihana kortti <3 niinku aina!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!