maanantai 1. joulukuuta 2014

Uutehen tupahan

Tilattiin kortti jo vähän vanhemmalle pariskunnalle, jotka muuttavat uuteen kotiin. Aluksi ei sytyttänyt ollenkaan tässä joulukorttien tekemisen keskellä, pari väritettyä kuvaa lensi jo kaaressa roskiin. Mutta sitten ajattelin, että kodin ovessa voisi näin joulun alla olla seppele, ja sillä sitten lähdettiin.

Leimasin on Artemion, parantelin Mementolla leimattua jälkeä akvarellikynillä. Marjat tein pealmakerilla. Paperit ovat pari vuotta vanhaa Maja Designin joulusarjaa, teksti ammoin hommattu Finnstamperilta. En tiedä, pilaako nuo kaksi sydäntä tuossa keskellä tyylin, mutta omaan silmään ne ovat ihan ok.

Runsaasti reunoja ressailin ja tummaa mustetta päälle, mutta muita koristeita ei sitten tulekaan.  Vähän jouluinen tämä on, mutta niinpä on ajankohtakin. =)

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja sopii hyvin kyseiseen tapahtumaan!

  VastaaPoista
 2. Voi että kun on sievä! Niin lämminhenkinen.

  VastaaPoista
 3. Suloinen ja erittäin passelisti käy tähän vuoden aikaan. Hyvin olet suunnitellut :) Ja kuule, kyllä myö vanhatkin sydämistä tykätään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sirpa, Satu ja Sari! =) Sari, pähkäilin lähinnä sitä, että leimasimet ovat niin erityyliset, siis nuo sydämet ja seppele. Sydämet kuuluu ihan kaikenikäisille. =)

  VastaaPoista
 5. Todella upea kortti. Tykkään ! saako ideaa käyttää?

  VastaaPoista
 6. Kiitos! =) Anitta, totta kai ideaa saa käyttää, olen otettu, jos käytät!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kaunis kortti ja hyvin kaunis harmoninne tunnelma. Tämä sopii hyvin uuden kodin seinälle, tämän voisi mainiosti kehystää pieneksi tauluksi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Kati! =) Olet sinä mestari ilahduttamaan kortintekijää. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!