lauantai 13. joulukuuta 2014

Nosta orhi(?) jalakaa

Ostin tämän Penny Blackin leimasimen kummipoikaamme ajatellen, 13-vuotiaan joulukorttiin oli mukava saada reipas ja iloinen kuva. Tein tästä jo yhden toisen mallisen kortin lähes samoilla väreillä, mutta kun tykkäsin lopputuloksesta, tein sitten neliökortin samaan tyyliin.

Paperit ovat siis Maja Designin ja tekstileimasin Finnstamperilta. Mukana on kimalleliimaa, funflockia ja pearlmakeria.

Osallistun tällä Koukussa Kortteihin-sivuston haasteeseen Leimaillaan ja väritellään. Siellä on tämän kuukauden aiheena juuri Penny Black, aivan ihanaa! =)

Todistukset on nyt kirjoitettu, on se vaan joka kerta melkoinen urakka. Tällä viikolla muhun iski elämäni ekaa kertaa huuliherpes, ja iskikin niin, että toinen puoli päätä oli turvoksissa ja joka paikkaa tulehduksen puolella kasvoissa jomotti ja vihloi. Sain onneksi torstaina siihen lääkekuurin, nyt kivut ovat jo hellittäneet. Jäljellä on enää upea ajos ylähuulessa, vähän niin kuin olisi raastinraudalla käsitelty.

5 kommenttia:

 1. Kaunis raikas kokonaisuus. Ja ystävillä on niiiiiin kiire paketitkin jo pudonneet kyydistä ;))
  Pikaista toipumista. Se on kenkku sairaus...itse poden silloin tällöin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Sirpa! Nyt on jo helpompi olla, kun särky loppui. Kyllä se tästä.

  VastaaPoista
 3. Olenkohan muutamaan kertaan kehunut sinun upeaa värisilmää.... no joka tapauksessa teen sen jälleen. Aivan ihana kokonaisuus ja nää sun väritykset ja pohjapapereiden valinta ovat vertaansa vailla.
  Samaa työtä olen kanssasi tehnyt menneen viikon iltaisin :) , jonka vuoksi myös vierailut blogeissa ovat olleet nollassa.
  Ja komppaan sinua, jotta kova homma siinä on tehtävä, ennen viimeistä tallennusta koneelle.

  VastaaPoista
 4. uuhhuh ihana kortti, toivottavasti huuli on toipunut ja loma alkanut;-))m

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!