tiistai 18. marraskuuta 2014

Jouluunen oksa

Sain Leikkaan-blogin Merviltä tällaisen kauniin Penny Blackin uutuusleimakuvan nimeltään Festive Florals. Väritin kuvan akvarellikynillä ja kokeilin suihkuttaa vähän ylimääräistä vettä päälle, mutta eivätpä nuo värit sillä konstilla juuri sekoittuneet. Noh,  leimailin maskaamalla tuota Magnolian kirjoitusta ympärille ja suttasin vielä Mementon musteella reunat. Koristeeksi kultaista pearl makeria.

Taustapaperit ovat Maja Designia. Korttipohja on taas 13x18 cm, joten mun 15x15 paperia sai jatkaa pienellä paperinpalalla.

7 kommenttia:

 1. Onpas todella kaunis kortti, ja tosi ihana tuo leimakuva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Marjorie, Marjut ja Enkuli! =) Vähän erilaista kuin yleensä teen. Ihana kun sain tällaisen kuvan lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Tää on todella kaunis, aivan ihana. Sinun pettämättömällä värisilmällä saat aina loihdittua niin harmonisen herkkiä näistä korteistasi. Näitä voi katsella aina uudelleen ja silti olla ihastuksissaan.
  Kiitos tiedosta, että korttipajan Heidiltä saattaisi kysyä noita PB-leimasimia. Olen katsellut jo tuolta ulkomaan sivuiltakin :)
  Ja kiitos ihanista kommenteistasi blogissani.:)

  VastaaPoista
 4. Jaa tämmönen! Vautsi vau. Ei kyllä ihan tunnetuinta sua, mutta on upea. Jotenkin ihana tunnelma, en osaa edes sanoa mikä sen saa eniten aikaan. Mustetus, värit... Kokonaisuus tietenkin, upea sellainen.

  VastaaPoista
 5. Jestas kun tuli hieno, upeaa väritystä ja tekstuuria;-))m

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!