maanantai 20. lokakuuta 2014

Punaanen tähti

Punaanen on ruma färi, tapas paappa sanoa, kun olin lapsi.  Paappa oli syntynyt 1901 ja kannanotto oli vahvasti poliittinen. Oma tyttäreni, s. 2001,  hokee nykyään samaa, mutta hänen kannanottonsa on puolestaan esteettinen. Näin ne asenteet silti kulkeutuu sukupolvelta toiselle. =)

Jälleen lahjaksi saatu leimakuva, tällä kertaa Merviltä, kiitos ihanuudesta! =) Tämä on Penny Blackin tämänvuotista uutta joulusarjaa, kaunis kuin mikä tämäkin. Mä olen tällaisten perinteisten jouluvärien kannattaja, kuten olet varmasti huomannut, jos olet täällä ennenkin käynyt, punainho ei siis itseäni vaivaa.  Muutama tippa kullanväristä pearlmakeria vielä ympärille ja chalkseja reunoille, muuta tämä kortti ei mielestäni kaipaa.

Korttipohja on käyttämäkseni iso, 18 x 15 cm tai jotain sinne päin. 

Askartelukirppikseltä ostamani tekstileikkeen maalasin siveltimen avulla samaisella pearlmakerilla. Kiva huomata, että onnistui. Taustapaperi on K&Companyn lehtiöstä. Jotain tuohon reunoille olisi voinut laittaa, vaan enpäs laittanutkaan. =)

Penny Black and Allsort Challenge: Get ahead for Christmas

6 kommenttia:

 1. Absolutely beautiful Tirpuunen and perfectly coloured image.

  Thanks so much for sharing your creativity with us at Penny Black and More challenge.

  B x

  VastaaPoista
 2. Kaunis.
  Ihanan hillitty konaisuus,tykkään!

  VastaaPoista
 3. Arvelin aivan oikein, että värittelet tämän kauniiksi, upea kortti!
  Kiitos myös Penny Black and more haasteeseen osallistumisesta;-))m

  VastaaPoista
 4. Ai en mä vielä sanonutkaan tästä mitään. Siis kaunis, piti sanoman! Oon ettiny hyvää joulutähteä ja tämä näyttää kyllä hyvältä. Just passelin kokoinen ettei tarvi muuta ympärilleen. Aika jännä että pearl makerillakin voi noita tekstileikkeitä väritellä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis kommenteistanne! =) Mervi, otan sanasi suurena kohteliaisuutena. Ja Satu, pearlmaker on ihan hyvä aine, siitä on moneksi.

  VastaaPoista
 6. Lovely card, beautiful image.
  Thank you for sharing at Penny Black & More @ Allsorts 'Get Ahead For Christmas' Challenge and good luck x Susan x

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!