maanantai 27. lokakuuta 2014

Peura kiärrätykses

No niin, näitä peurakortteja nyt pukkaa. Tämän idea syntyi oikeastaan vahingossa. Mustetin Katilta saamaani peuraa tummanruskeaksi lehden päällä ja huomasin, että siitähän tuli kätevästi sapluuna. Ei muuta kun vanha kirja esille ja sen päällä lisää musteen levitystä ja niin syntyi negatiivipeura. =) Vetäisin paperin reunoihin vielä viirut mustetta ryhtiä antamaan.

Taustan tein siten, että liimasin Post It-laput kortin reunoille ja aloin leimata Stampendousin lumihiutaleita suoraan korttipohjaan. Tummemmat on leimattu VersaFinellä, vaaleammat Mementolla. Vielä muutama tippa pronssinväristä kimalleliimaa, ja tosi simppeli kortti oli valmis.

Onhan tämä aikas simppeli, tekstin ainakin vielä lisään, mutta ainakin tekijälle tuli hyvä mieli. =)

Osallistun tällä Askartelutaivaan Yksinkertainen on kaunista-haasteeseen, jossa on aiheena yhden värin eri sävyt.  Osallistumisaikaa on kuun loppuun, ja vielä 4 korttia tarvittaisiin, että saataisiin arpoa palkinto osallistujien kesken. Tule siis sinäkin mukaan!

7 kommenttia:

 1. Ihana idea... saahan matkia?
  Huikean lämpimät ruskean sävyt
  ja upea koonta kruunaavat korttisi!!

  VastaaPoista
 2. Wau, mikä kortti ja mahtava tekniikka. Tosi kaunis kokonaisuus, mutta olen tässä korttejesi kohdalla muutenkin ihaillut mieletöntä värisilmääsi ja sitä sointuvuutta, joka niissä on.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanat! =) Kati, tuo oli kyllä nyt niin kauniisti sanottu, että ihan aloin hehkua. Kiitos! =)

  VastaaPoista
 4. Piti palata vielä tämän kortin äärelle, kun töissä ei kunnolla ehtinyt. Tämä idea on hieno! Vahingossa syntynyt tai ei, mutta toimii. Kyllä kai moni keksijä ja tutkijakin on vahingossa löytänyt jotain. Kolumbuskin vahingossa Ameriikan ;) Tuli katselijallekin hyvä mieli. Kivaa kun keksii jonkin hyvän, simppelin mallin jota on kiva (ja nopea) tehdä useampi.

  VastaaPoista
 5. Hyvät ideat tulevat vahingossa, kokeillen, hieno juttu.
  Postia lähti tänään, pyöri autossa pari päivää;-))m

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno kortti ja loistava idea, sillei ne vaan tupsahtelee ajattelematta :-))

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!