sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Jalalla koriasti

Kummipoika täyttää 13, ja halusin häntä varten korttiin reipasta meininkiä. Leimakuvaksi valikoitui High Hopesin tanssahteleva papukaija, taustapapereiksi K&Companyn vihreää ja jämäpalalaatikon oranssia. Vetäisin papereiden reunoihin mustaa Mementoa.

Papukaijan väritin Inktenseillä, niissä kun on niin herkulliset värit. Mutta aika hankalaa niillä on tämä liukuvärjäys, kun on akvarellikyniin tottunut.

Värjäsin tekstileikkeen Mementon musteilla ja laitoin päälle väritöntä kimalleliimaa, sitä on siellä täällä myös papukaijan höyhenissä. Vinkin noihin viireihin olen jostain saanut, mukava piristys.

Osallistun kortilla Inspis-haasteeseen, jossa on inspiraation lähteenä kesäinen karusellikuva. Samanlaista juhlahupimeininkiä korttiinkin tavoittelin.

7 kommenttia:

 1. Tosi iloisen oloinen ja värinen tanssahtelija :) Saa varmasti saajansa hymyilemään!

  VastaaPoista
 2. Huikean kaunis ja räväkkä kortti! Mielettömän ihanat värit!
  Kiitos osallistumisestasi.
  Vilimarika

  VastaaPoista
 3. Voi hauska! Ihanat värit! Mä olen joskus kans haaveillut, että saisi värittää kuvan sateenkaaren väreissä, mutta ei ole oikein sopivaa kuvaa siihen. Tämä papukaija on aivan oiva siihen hommaan! Tekstileikkeen värjääminen moniväriseksi on niin ikään huippukeksintö. Tuota ideaa voisin vähän lainata... ;P

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteistanne, Loreal Blondi, Vilimarika ja Satu! =) Pelastitte aamuni! Satu, kaikki ideat on vapaasti lainattavissa, olen otettu! =) Voitin tuon leimasimen viime talvena High Hopesin haasteessa, nyt jo sain ekan kerran kuvan väritettyä ja korttiin asti. =)

  VastaaPoista
 5. Todella hauska, hyvän mielen kortti :)

  VastaaPoista
 6. Paljon tämän reippaampi ei voi olla! Ihan mahtava kortti. :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!