lauantai 31. toukokuuta 2014

Oppilahien kortit

Olen kaksi vuotta opettanut samaa porukkaa, nyt kolmannen luokan lopussa oli aika jättää hyvästit. Ensi syksynä sitten uudet haasteet, niin oppilailla kuin itsellänikin.

Tein jokaiselle pojalle omanlaisen kortin. Monille sopi parhaiten tuo jalkapalloilija, mutta pari purjehtijaakin joukosta löytyi. Taustapapereina käytin silppulaatikon kartonkeja, laatikko kun pullistelee jatkuvasti. Nimien kirjaimet olen leimannut ja sitten vaan liimannut kohotarroilla. Korttien koko on A6. Kortteja tuli 8 kpl, tässä pari malliksi.


Tyttöjen kortteihin käytin pukemistekniikkaa ja kuviopapereita. Yritin värittää sekä poikien että tyttöjen kortteihin hahmoille saman väriset hiukset kuin korttien saajillakin on. Tyttöjen kortteja syntyi 9 kpl.

Ja tekstiksi tietysti:

Turvallista matkaa, me toivotamme näin.
On aika purjeet nostaa ylöspäin.
Turvallista matkaa aalloilla elämän
kanssa hyvän Ystävän.

Pitäkäähän enkelit näistä pienistä hyvää huolta.


3 kommenttia:

  1. Sinä se Kaisa jaksat väkertää, nähdä vaivaa oppilaittesi eteen... Aivan ihania yksilöllisiä kortteja jokaiselle! Toivottavasti oppilaasi ja heidän vanhempansa osaavat arvostaa näitä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Hele! =) Alunperin oli tarkoitus vielä kirjoittaa jokaiselle jotain kannustavaa näiden parhaista piirteistä, mutta niin vaan jäi tekemättä. Mutta ihan tyytyväinen olen, kun on ylipäätään kortit saanut valmiiksi.

    VastaaPoista
  3. upeita kortteja kaikki ja tuo runo aivan ihana.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!