lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hempiää

Ostin ystäväni Satun avustuksella Facebookista Penny Blackin akryylisen Enjoy-leimasinsetin ja ryhdyin sillä eilen leimailemaan. Leimasinkuvat ovat sivellinjälkeä muistuttavia, joten mulle haastavia, kun en ole paljonkaan näitä ennen tehnyt.
Leimasin tämän hyvin vaalean ruskealla Mementolla, ja aloin sitten värittää päälle Inktenseillä ja vesivärisiveltimellä. Lopuksi leimasin samalla ruskealla kuvan päälle Magnolian tekstitaustalla ja hieroin kuvan reunalle chalkseja. Idean sain Penny Blackin blogista.
Tähän versioon käytin joskus muinoin Hilulta saamaani pitsinauhaa. Nauha on kaunis, mutta kun en ole pitsi-ihmisiä, se on jäänyt käyttämättä. Nyt osallistun kortilla Koukussa Kortteihin sivuston Jättibingo-haasteeseen.

 Kaikissa näissä kolmessa olen käyttänyt Maja Designin papereita, Wintage Spring- ja Wintage Summer-kokoelmista. Tässä alimman paperin ressaus meni vähän överiksi, mutta tulipa rosoisuutta muuten niin hempeään korttiin. Reunat käsittelin Mementon musteella. Kulmakoristeet olen saanut blogiystävältä.

Paperien jämäpaloista tein vielä tällaisen pienemmän simppelin onnittelukortin. Pari ensimmäistä taitaa matkata tänä vuonna pääsiäiskorteiksi.

6 kommenttia:

 1. Upea setti, itsekin olen paljon tuota käyttänyt, myös papereiden reunoille käyttäessä muita leimasimia.
  Mahottaman hienot kortit, tykkää tää;-))m

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mervi, kiva kun tykkäät! =) Sulla olenkin tätä leimasinta ihaillut. Tämä tulppaanirykelmä on setistä suosikkini, oikeastaan tämä kannattaisi kyllä ostaa puuleimasimena, kuva olisi isompi.

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman herkät ja kauniit kortit, aivan ihanat?

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Sari! Vaaleat värit ovat tehokkaita herkistäjiä. =)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka hurmaavia ja taidokkaita kortteja olet tehnyt! Ihania!!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!