lauantai 8. maaliskuuta 2014

Surukranssi

Naapurimme 90-vuotias isä kuoli toissapäivänä, joten tein surunvalittelukortin.

Olen tehnyt samantapaisia ennenkin, mutta nyt käytin tuota tekstileimasinta ekaa kertaa, sopii mielestäni hyvin tähän. Hero Artsin kuva on ensin kostutettu sumutinpullon avulla, sitten lisäsin Inktenseillä väriä suoraan leimasimeen, lisää sumutusta ja leimaus. Jälki oli ihan ok, ja sitä oli helppo parannella lisäämällä väriä siveltimeen ja tuputtamalla sitä kuvan päälle. Tykkään tuosta hieman akvarellimaisesta lopputuloksesta. Pikkusen lisäilin myös sinistä chalksia sinne tänne.

Vihreä on toivon väri, siksi se on kortissa pääosassa. Pienet kukat olen kohottanut 3D-tarroilla. Mulperipaperin hankin joskus Tiimarista.

Aurinko paistaa kirkkaansiniseltä taivaalta, mikä päivä! Kortinkin sai pitkästä aikaa kuvata luonnonvalossa, on siinä vaan melkoinen ero.

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja tyylikäs kortti, tilanteeseen sopien. Hyvä ajatus tuo vihreys, sopii myös ajatuksenakin. Vielä kysyisin, että miten saat kuvattua noin, ettei kaikkea ylimääräistä näy,,,,,,olen siinäkin ihan onneton...

  Valoa näin Naistenpäivänäkin, aurinkoa meilläkin väliin pilkistelee pilvien takaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Ritva! =) En minä tuolla lailla osaisikaan kuvata, kun kuva-ala on aina suorakaide ja kortti neliö. Mutta mulla on koneella sellainen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla voin rajata kuvan haluamallani tavalla. Muuten en ohjelmaa juuri käytäkään, vaikka kaikenlaista muutakin sillä voisi tehdä.

  VastaaPoista
 3. Voi miten hiana,kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Sanalla sanoen UPEA kortti, täydellinen tarkoitukseensa!!!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Sirpa ja Maaret! Maaret, on ihan sinun upeiden korttiesi ansiota, että ylipäätään olen hommannut tämän leimasimen. =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!