tiistai 31. joulukuuta 2013

Keinuhepan kyytis

Sain tämän ihanan leimasimen tyttäreltäni joululahjaksi. Hyvin tyttö tietää, mistä äiti ilahtuu. =) Tämä on samalla ensimmäinen  Bildmålarna-leimasimeni, suloinen pieni tonttupoika.

Paperit ovat Maja Designia, teksti Heidin korttipajasta. Ensi vuodelle eka joulukortti siis kasattuna.

Samalla tässä toivottelen oikein hyvää, askartelun rikastamaa Uutta Vuotta 2014 sinulle! Kiitos kuluneesta vuodesta!

9 kommenttia:

 1. Voi ei! Ihana! Tämän leiman minäkin kovasti tahtoisin! :) Tosi kaunis kortti! Ja ei varmaan tule kiire ensi vuoden joulukorteissakaan, kun nyt jo aloitat! :D Ihanaa ja Onnellista tulevaa Vuotta myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Jaanuska! Mulla jäi jotenkin vaihde päälle, en osaa vielä lopettaa näiden joulukorttien tekemistä. Ja kaikki tarvittavat värkit ovat vielä käden ulottuvilla, pian laitan ne kaapin takanurkkaan ensi vuotta odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni.. niinhän siinä sitten kävi, että tämän upean korttisi ansiosta itsekurini vain yhtäkkiä katosi jonnekin... siis huippu suloinen leimasin on jo matkalla kotiin! ;) Hihih! Voi minua... :D

   Poista
  2. Jos yhtään lohduttaa, Jaanuska, niin mielestäni teit kyllä hyvän hankinnan. Tämä on tosi kiva leimasin, käytän tätä varmasti ensi jouluna paljon.

   Poista
  3. Niin minäkin uskon! ;) Vaikka minulta kyllä puuttuukin tuo sinun uskomaton taitosi värittää nuo kuvat noin upeasti ja kasata näitä huikean kauniita kokonaisuuksia. Mutta, ehkä minullakin harjoitus tuottaa jossakin vaiheessa tulosta. :D

   Poista
 3. Voi miten ihana joululahja ja siitä tehty kortti.
  Oikein mukavaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 4. Bildmålarnan leimasimet on ihan mun lemppareita. :) Jotenkin aina paperinauhassa eksyn niitä katselemaan (ja yleensä joku eksyy mukaankin). :)

  VastaaPoista
 5. Paperinauha onkin melkoinen itsekurin horjutuspaikka. Sieltä tämäkin leimasin on hommattu. Onneksi tulee käytyä vain pari kolme kertaa vuodessa. =) Harmi, kun tuossa 30 km:n päässä Vaasassa ei ole yhtään hyvää leimasinaskartelukauppaa, Seinäjoelle niitä on siunaantunut useampikin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!