maanantai 21. lokakuuta 2013

Kimppakyyris

Askartelutaivaan Penny Black-haasteessa on lokakuun aiheena Talven ihmemaa. Sain ostettua tämän leimasimen viime vuonna kimppatilauksessa, oiskohan peräti kortti nro 2 tästä kuvasta, niin ihana kuin tämä onkin. Mulla taitaa olla aika paljon kaikenlaista liian ihanaa. =)

Taustapaperi kuusineen on Magnoliaa, on osoittautunut hieman haastavan väriseksi vaikka kaunis onkin. Tuota huopaista lumihiutalenauhaa ostin tänään Suomalaisesta kirjakaupasta. Kortti on kuvattu ulkona iltahämärässä, siitä hämyinen tunnelma.

Kortti on jotenkin turhan täysi omaan makuuni, mutta talvinen se kyllä on. Tämän myötä sanon hyvästit syyslomalle, huomenna alkaa työt ja pikkuhiljaa julmettu joulujuhlien harjoittelu. =)

9 kommenttia:

 1. Oi ihanuus, kävin taas kuolaamassa näitä sun upeita värityksiä;-))m

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan mikään liian täysi! Tämähän on aivan ihana!! Tosi kaunis tuo huopanauha ja suloinen sekä upeasti väritetty kuva! :)

  VastaaPoista
 3. As I had so many kind comment from my lovely blogland friends last week saying you were OK with copy and pate until I can type again, am popping in to say hello and take a peek at your lovely work.

  B x

  VastaaPoista
 4. A gorgeous card! I love this PB image and lovely soft colours too :)
  Kelly.x

  VastaaPoista
 5. Upeahan tämä kortti on ja mahtavat väritykset ...ei minustakaan liian täysi. Kuolaan tuota leimakuvaa :-)
  Intoa myuös joulujuhlien harjoitteluun :-D

  VastaaPoista
 6. Ihana kortti. Ja leimakuva on suloinen.

  VastaaPoista
 7. Upeita joulukortteja on jo täälläkin syntynyt ja monta! Wau!

  VastaaPoista
 8. Piiiiitkästä aikaa ehdin tulla kurkkaamaan sun aikaansaannoksia :) Ja hyvältähän täällä näyttää, niinku aina. Ajatella, että on joulukorttien aika jo käsillä..! Omat korttifärkit odottaa kaapin perällä ens kevättä ja opintojen päättymistä, sitten on taas aikaa paneutua ja uppoutua tähän ah niin ihanaan maailmaan :) Mukavaa syksyn jatkoa ja tsemppiä työviikkoihin :) - Krista -

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!