perjantai 27. syyskuuta 2013

Sairaslomalla

Olen jo usean vuoden sairastanut poskiontelotulehduksia toisensa perään, viime kalenterivuonna niitä oli seitsemän. Viime tiistaina pääsin viimein leikkaukseen, jossa ontelot operoitiin eli tehtiin lääkärin mukaan vähän LVI-töitä. =)

Operaatio sinänsä oli pienempi kuin pelkäsin ja kaikki meni hyvin, mutta olen nyt pari viikkoa sairaslomalla. Koska en saa nostella enkä kumarrella, on aikaa kummasti askartelulle, mikä on sinänsä hirveän HARMI. =) En onneksi ole kovin kipeäkään, niin että kortteja jaksaa tehdä ihan hyvällä vauhdilla.

Ryhdyin leikkimään tällä Mo Manningin piirtämällä leimakuvalla värien kanssa. Leimasimen olen saanut 12-vuotiaalta tyttäreltäni joululahjaksi, ja tykkään kovasti tätä väritellä. Tässä ensimmäisessä käytin voimakkaita värejä joulu mielessäni. Paperit sekä tässä että kahdessa alemmassa on Maja Designilta.

Toinen kylmemmissä väreissä, tähdet on liimattu 3D-tarroilla.

Yksi sitten seepian sävyissä. Tämä taitaa olla näistä lempparini, vaikka kasvotkin olisi varmaan kannattanut värittää samoilla sävyillä.6 kommenttia:

 1. Hurjan kauniita!! Tuo seepia on kyllä munkin ehdoton suosikkini.. aivan ihana! Osaisinpa minäkin värittää noin... oih! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihania, jälkimmäiset ovat myös suosikkejani, toipumisia;-))m

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman upeita. Ihanaa viikonloppiua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Tässä näkee, että samalla leimasimella saa paljon erilaista aikaan, kaikki ovat todella mieluisia. Suosikikseni nousee kuitenkin seepian sävyinen, siinä on ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kortteja kaikki, tästä näkee miten erilaisia kortteja saa eri väreillä. Suo seepia minunkin silmään hienoin....hienoja muutkin:-)
  Paranemista ja ihanaa viikonloppua :-D

  VastaaPoista
 6. Iiiiiiiiiiiiihania kortteja! Pidän erityisesti tuosta sinisestä!;-) Osaisinpa mäkin tehä noin ihanii korttei...

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!