sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ässävauvalle

Sain tilauksen kastekortista tyttövauvalle, jonka vanhemmat ovat vannoutuneita Porin Ässien kannattajia. Toiveena oli, että musta pata näkyisi kortissa jotenkin. Tuossa niitä nyt vauvan ympärillä kieppuu, jos et heti piirrosjäkeäni tunnistanut. =)

Leimasin on LOTV:n ja paperit First Editionin Dreamcatcher-sarjasta.

Osallistun kortilla samalla Kortiston viimeiseen haasteeseen. Harmi, kun tämä haaste nyt loppuu, oli mukavan omanlaisensa. Viimeisen haasteen aihe on vapaa, joten osallistukaapa muutkin. 

10 kommenttia:

 1. Tosi herkkä kortti. Upea tuo leimasin, en olisi heti arvannut kenen, onneksi kerroit :-)

  VastaaPoista
 2. Hyvin oivallettu miten ässät saa sujautettua sopivasti joukkoon. Mielettömän helluunen. Näin Tappara fanina jäin kyllä miettimään, että niitten logoa olis ollu vähä hankalampi sijoottaa :) -lr-

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne! Ja Leena, Tapparan logo olis tosiaan varmaan herättänyt lähinnä hilpeyttä tässä kortissa... tai epäilyksen tekijän kieroutuneisuudesta. =)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kortti tyttövauvalle!! Ihana kun olet uskaltanut itse piirtää suoraan korttiin, minulla menee helposti pupu pöksyyn. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Nonni! Hirvitti kyllä tuo piirtäminen, mutta oikein muutakaan en keksinyt, niin että anti mennä vaan. Ylin patakuvio onkin sitten liian pullukka, mutta pitäähän sitä nyt olla käsintehdyn rosoisuutta.

  VastaaPoista
 6. Ihanan hempeä ja tuo leimasinon tosi suloinen - ja hyvin toteutit toiveenkin - eivät ole liian voimakkaita, joten sopivat mainiosti tuohon - hyvin piirretty!

  ja nuo aiemmat poikakortit - aivan mahtava leimasin ja kivat toteutukset, tuo kartta varsinkin sopii mainiosti tuohon autoilijaan....

  VastaaPoista
 7. VOi mikä söpöläinen täällä olikaan :) Ihanaakin ihanampi kortti!

  VastaaPoista
 8. Onpas soma kortti, ihana tuo leimakuva!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!