maanantai 4. helmikuuta 2013

Itääsiltä mailta

Kummityttömme on täysin hurahtanut japanilaiseen kulttuuriin, ja tämä leimakuva on tarpeeksi japanilainen ainakin omaan makuuni. =) Siispä kortti kummitytölle, tadaa. Taustapaperin ostin Kruununjalokivestä, Basic Greyn Kioshi-sarjaa. Ekaa kertaa käytin tuota piparkakkuleikkuriani, taustapaperin innoittamana.

Kaunis taustapaperi ansaitsi jäädä näkyviin, joten teksti jäi pois ja koristeetkin noin vähiin.  Itse asiassa tuhrasin pearlmakerilla ensin tuon hiuskoristeen helmiketjun yhdeksi sotkuksi, tarratimantit onneksi peittävät sen aika hyvin. Kuva oli haastava väritettävä, näissä LOTV:n kuvissa piisaa yksityiskohtia. Mutta ihana tuo on, kuva.

Osallistun kortilla samalla Leila-mumman haasteeseen, jossa pitää valita joko stanssit tai leimat. Aika helppo valinta, kun ei ole stanssauslaitetta. =)

4 kommenttia:

 1. Korttisi on kaunis. Ilahduttaa taatusti saajaansa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti! Hienot värit ja mikä väritys, wow! LOTV leimat ovat aika haasteellisia värittää, mutta pakko aina yrittää kun ovat niin suloisia. Olet onnistunut hienosti! Nyt alan jo harkita itsekin noita Geishatyttöjä...

  VastaaPoista
 3. Osaisinpa itsekin näitä leimakuvia färitellä...eipä silti, käytän leimojani aina sellaisenaan.
  Kortti on aivan ihastuttava ja kauniin värinen.
  Kiitos osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, tuu toistekki!